Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán elárulta, hogy hol tartja a kampányzáróját

888.hu

2018.04.01. 11:43

Az ellenzéki pártok a nemzetközi érdekeket tartják szem elõtt, és egy olyan hálózatnak a részei, amely cenzúrázza a migrációról szóló híreket - jelentette ki Orbán Viktor az EchoTV Bayer show címû mûsorában. A miniszterelnök elmondta, Magyarország kultúrájában nagyon fontos szerepet játszik a nemzeti identitás, és ezért nem szabad engedni, hogy a Soros György által finanszírozott szervezetek sikerrel járjanak. A kormányfõ egyúttal bejelentette, hogy a Fidesz április 6-án, pénteken tartja kampányzáróját Székesfehérváron, ahová várja mindazokat, akiknek fontos Magyarország jövõje.

Olyan kérdés áll a választás középpontjában, amit ha elhibázunk, nem tudjuk kijavítani"

– hívta fel a figyelmet a miniszterelnök a Bayer show-ban.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, ha az ország akárcsak egyetlen lépést is tesz abba az irányba, hogy a nyugat-európai államokhoz hasonlóan bevándorlóországgá alakítja saját magát, onnan többet nem tud visszajönni.

Ha kevert népességű Magyarország jön létre, utána nem tudjuk őket különválogatni. Akik most beözönlenek egy betelepítési politika eredményeképpen és átszakítják a gátat, azokat nem fogjuk tudni kivinni Magyarországról.

Az ellenzékkel kapcsolatban Orbán Viktor kifejtette, a baloldali pártok egy olyan hálózatnak a részei, amely azon dolgozik, hogy cenzúrázza a migrációról és a bevándorlásról szóló híreket. 

Nyugat-Európában cenzúra van, a migrációra és bevándorlásra vonatkozó híreket rendszeresen kihagyják, meghamisítják, megváltoztatják, még a szociális médiában, tehát a hivatalosság alatti szinten működő internetes felületeken is folyamatosan letiltják a reklámokat, kicenzúrázzák a híreket, és a magyarországi ellenzéki pártok ennek a nyugat-európai akciónak részei"

– fejtette ki a miniszterelnök. 

A kormányfő szerint azoktól a politikai erőktől kell tartani, amelyek az ellenzéki pártok mögött vannak és finanszírozzák azokat, hiszen ha kormányra kerülnek, akkor az ő akaratuk szerint cselekszenek majd. Orbán Viktor beszélt a végéhez közeledő kampányról is. Közölte, április 6-án, pénteken délután, Székesfehérváron lesz az országos kampányzáró, amely egy magyar kampányzáró lesz. 

Arra kérik majd az embereket, hogy kampányoljanak a hátralévő két napban, és április 8-án maguk is menjenek el, és mindenkit vigyenek el szavazni, akinek fontos Magyarország jövője. 

A miniszterelnökkel készült teljes beszélgetést húsvétvasárnap, 21:05-től nézhetitek meg az EchoTV Bayer show című műsorában. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére