Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pedofil nyilvántartást fontolgatnak a németek, rosszul teljesít Karácsony, Orbán Angliában tárgyal

888.hu

2021.05.28. 19:59

Pedofil nyilvántartást fontolgat Németország, miközben a magyar baloldal nagyon hallgat a kérdésben. Orbán Viktor reggel őszödről beszélt a rádióban délben pedig már Angliában volt, miközben FeGyőr szerint egyre inkább elszigetelődik a miniszterelnök a nagy politikától.

 

Péntek reggel Orbán Viktor magyar miniszterelnök újra elment a Kossuth Rádióba, ahol többek között beszélt a 2006-os eseményekről.

Vakuélmény, az ember élete során egy-egy esemény, akármilyen régen is volt, villanásszerűen képes visszaemlékezni„

– mondta a miniszterelnök az őszödi beszédről.

Ezek után Orbán Viktor Angliába vette az irányt, ahol beszélt Boris Johnson brit miniszterelnökkel, ahol két nagyon fontos területről is szó volt, az energiaipar és a védelmi iparról.

Természetesen az angliai találkozó miatt, nem mehetünk el szó nélkül kedvenc lila pártunk vezetője mellett sem, aki pont minap próbálta újra ki a régi baloldali narratívát, mi szerint Magyarország elszigetelődött és csak a ‘szélsőséges’ pártok kíváncsiak rá. Úgy tűnik ez megint nem jött össze Fekete-Győr Andrásnak, de nem csak ő futott lyukra a baloldalt, Karácsony Gergelynek is ártott az elmúlt másfél év semmittevés, legalábbis a Századvég szerint, legújabb kutatásuk rávilágít arra,

hogy a fővárosi polgárok többsége (53 százalék) úgy látja: Budapesten jelenleg inkább rossz irányba mennek a dolgok.

De a baloldal nem csak a városvezetésben teljesít rosszul, az új pedofil törvényekről is mélyen hallgatnak, miközben ha valamiről erről tényleg lehetne beszélni, hiszen Magyarországon kívül már Németország is fontolgatja az egységes pedofil-nyilvántartásban létrehozását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére