Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: a megfelelő megközelítés az az, hogy a segítséget oda kell vinni, ahol erre szükség van

Zelenka Dóra

2019.04.09. 17:38

Orbán Viktor a Közel-Kelet Kutatások Intézete új épületének átadóünnepségén mondott beszédet.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk a miniszterelnök Piliscsabán az Avicenna Közel-Kelet Kutatások Intézete épületének avatásán vett részt.

A miniszterelnök beszédében arról beszélt, hogy Európa civilizációs válságot él át a migráció miatt. Azt is elmondta, hogy Európa politikai illúzióba ringatja magát, amikor azt gondolja, hogy az iszlám világából jött emberekkel együtt nem kapja meg azokat a törvényeket, szokásokat és konfliktusokat is, amelyek e kultúrán belül hosszú évszázadok óta léteznek.

A kormányfő kijelentette: a migránsok azért jönnek, mert francia, német vagy éppen magyar életszínvonalon akarnak élni, de a saját kultúrájuk, szokásaik és szabályaik szerint.

 

Orbán: Európa politikai illúzióba ringatja magát az iszlámmal kapcsolatban

Orbán Viktor miniszterelnök Piliscsabán, az Avicenna Közel-Kelet Kutatások Intézete épületének avatásán beszélt erről. A kormányfő az avatáson elmondta: az Európát érintő migrációs válság valójában civilizációs válsággá szélesedett, a Kelet Nyugatra jött" - idézi Orbán Viktort az MTI. A miniszterelnök úgy fogalmazott: az iszlám kultúra új területeket foglal magának, egyre nagyobb számban telepednek le muszlimok Nyugat-Európa városaiban, méghozzá önálló tömbökben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére