Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ömlik a netrõl a külföldrõl finanszírozott Soros-propaganda

888.hu

2018.04.07. 16:38

A választók vasárnap estig folyamatosan találkoznak majd a külföldrõl finanszírozott kormányellenes hirdetésekkel az interneten - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter szombaton Kövegyen.

Lázár János Csongrád megye legkisebb településén tartott utcafórumán azt mondta, a településen lakók közül is sokan vannak rajta a Facebookon, tapasztalni fogják, hogy ömleni fognak az Orbán Viktor leváltásához instrukciókat adó hirdetések.

Hozzátette, Soros Györgynek rengeteg pénze van, ebből sokat fordít arra, hogy befolyásolja a magyar emberek véleményét, szavazatát. A pénzből sokat a Facebookon és a Google-on költ el, ezért kellő óvatossággal kell kezelni az ezeken keresztül érkező információkat – közölte a miniszter.

A politikus, aki a térség fideszes országgyűlési képviselője is egyben, hangsúlyozta, az elmúlt négy évben olyan kormánya volt Magyarországnak, amelyet érdekelt a határ menti kistelepülések sorsa.

2010 előtt kevés kormányzati figyelem jutott erre a térségre, azóta azonban sikerült előrelépni az életminőség javítása terén – mondta Lázár János, hozzátéve:

a kormány azt tervezi, programot indít, hogy bővítse a kétezernél kevesebb lakosú kistelepüléseken élők lehetőségeit".

Úgy fogalmazott, "sokan Budapesten azt hiszik, a bevándorlás egy kampánytéma", de az ott élők személyes tapasztalata az, hogy ahol nincs kerítés, oda Románia felől nap mint nap érkeznek migránsok.

A Fidesz azt vállalja, hogy a következő időszakban megóvja az országot a bevándorlástól, ha kell, újabb kerítés építésével. Délről nem engedi be a migránsokat, Brüsszelben pedig megállítja azokat a folyamatokat, amelyek Németországból vagy Nyugat-Európa más részéből küldenének bevándorlókat a magyar településre – mondta a politikus.

Soros zsoldosai külföldről hackelnék meg a magyar választást

Az Avaaz internetes aktivistahálózat feljebb tekerte a magyar választásokba történő beavatkozást, amelyet Soros György pénzéből finanszíroznak.

A szervezet március óta aktív Magyarországon és rengeteg pénzt költenek politikai hirdetésekre. 4 nappal a választások előtt még magasabb fokozatba kapcsoltak: kör-e-mailben és a Facebookon népszerűsítik azt az oldalt, amely a kormánypárti indulóval szemben Soros jelöltjeit mutatja be a választókörzetekben.

A liberalizmust nyíltan vállaló politikai aktivistahálózatot kezdetektől fogva Soros György pénzeli. 2006-ban indulásként 150 ezer dollárt juttatott nekik a Nyílt Társadalom Alapítvány, 2009-ben pedig már 300 ezret kaptak egy másik Soros-szervezettől. Az Avaaz mindig a bevándorlásellenes erők ellen kampányol. A francia elnökválasztásnál például büszkén vállalták, hogy sikerrel befolyásolták a voksolás kimenetelét, legutóbb pedig az olasz választásba akartak beavatkozni, saját megfogalmazásuk szerint a „szívüket is kitették", hogy megállítsák a bevándorlásellenesek győzelmét.

Az Avaaz a jól bevált stratégiával dolgozik Magyarországon: egy ismeretlen és valószínűleg nem létező személy nevében kampányolnak. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott Avaaz e-mail tanúsága szerint ezúttal "Igaz Katalin" gyűjt pénzt és finanszírozza Márki-Zay Péter taktikai szavazásos oldalát. Az e-mailben, csak a mihez tartás végett, egy-egy indexes és 444-es hír van, innen tudnak "tájékozódni" a szavazók.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére