Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Õk keresnek a legjobban Magyarországon

Nagy Gábor

2017.08.25. 06:58

Továbbra is a cégvezetés a legjobban fizetõ foglalkozás Magyarországon. A vezérigazgatók bruttó átlagbére 1 millió 447 ezer forint, a cégvezetést és a menedzsmentet nem nézve pedig a pilóták keresik a legtöbbet, bruttó 956 ezer forintot.

A Világgazdaság című napilap a fizetesek.hu szakportál augusztusi adataira hivatkozva azt írja, hogy a hivatalos átlagkeresethez a legközelebb a jelzáloghitel-specialisták állnak, az ő bruttó bérük 297 ezer forint.

A húsz legjobban fizető pozíció között mindössze négy olyan van, amely nem a cégvezetéshez vagy a menedzsmenthez köthető.

Jól fizető kategória még a technika, fejlesztés (bruttó 493 ezer forint), a menedzsment (479 ezer), az információs technológia (460 ezer), valamint a telekommunikáció (405 ezer).

A lista alján a díszletépítők vannak, a szakportál szerint ők átlagosan bruttó 120 ezer forintot visznek haza. A pénztári alkalmazottak, a csaposok 150-150 ezer forintot, az úszómesterek 149 ezer forintot keresnek. A virágkötők, a postások, a szobalányok, a cipészek és a varrónők átlagbére 140 és 150 ezer forint között mozog.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére