Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ódákat zengenek Nyugaton a magyar családpolitikáról

Zelenka Dóra

2019.08.01. 21:38

Amerikában és Franciaországban is címlapon feszítenek a magyar kormány családtámogatási intézkedései.

33 ezer dollárnak megfelelő támogatást kapnak a magyar házaspárok – írja a Breitbart, amely a francia Le Figaro cikkét idézi. A cikk megjegyzi, hogy csak júliusban közel kétezer-négyszáz igénylés érkezett a gyermekvállalási támogatásra.

Nyugat-Európa egyszerű megoldásokkal akarja kezelni a demográfiai problémákat, amelyek csak rövid távú sikert kínálnak, hosszú távon azonban katasztrofális következményekkel járnak

– idézi a lap Szijjáró Péter külügyminisztert.

Magyarország egy hosszú távú megoldást választott, amely egy nehezebb utat jelent ugyan, de egy gazdaságilag erős, megújult Európát eredményezhet. Vagy politikailag támogatjuk a magyar gyerekek születését vagy támogatjuk a masszív bevándorlást

– mondta a Breitbartnak Szijjártó Péter.

A lap megjegyzi: a kormány új programja egy családbarát költségvetés része, amelyet a kormánypárt az év elején jelentett be, hogy a demográfiai problémák ellen küzdjön a magyar családok megerősítésével, a tömeges migrációval szemben.

A héten ráadásul a Fox News egyik műsorában is elismerő szavakkal méltatták a magyar kormány családpolitikáját. Tucker Carlson a hétfő esti főműsoridőben sugárzott műsorában kijelentette: ennek a politikának minden eleme jó; segíti a családokat abban, hogy megszülessenek a gyerekek, akiket (a szülők) szeretnének.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére