Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyomozást indítottak a diák ellen, aki fenyegette és megalázta a tanárát

Bokor Gábor

2020.02.04. 16:50

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult nyomozás.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Nagykátán, a Ceglédi Szakképzési Centrum Nagykátai Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája nevű intézményben bántalmazta egy diák a tanárát. Az esetről felvétel is készült, ami gyorsan bejárta az internetet.

Cigány „tanuló„ a tanárnak: kapd be a f888szom, megb888szlak! | VIDEÓ

Brutális videó kering az interneten, amin az látható, amint egy cigány „tanuló” inzultálja a tanárát. Az eset állítólag január 31-én történt Nagykátán, a Ceglédi Szakképzési Centrum Nagykátai Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája nevű intézményben. Sajnos egyáltalán nem egyedi jelenségről van szó, ám mivel ezúttal felvétel is készült, remélhetőleg egyszerűbb lesz beazonosítani az integrációra képtelen cigány „tanulót„.

Kedden a Magyar Nemzet azt írja, hogy közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indult büntetőeljárás a nagykátai rendőrkapitányságon az ellen a diák ellen, aki egy videófelvétel tanúsága szerint szidalmazta, köpködte és veréssel fenyegette tanárát a helyi ipari szakközépiskolában még pénteken.

Az ilyen viselkedésre nincs mentsége sem a diáknak, sem a szülőnek, függetlenül attól, hogy ki milyen szociális körülmények között él

– fogalmazott a térség fideszes országgyűlési képviselője, Czerván György.

Politikusok és az érintett minisztérium azt kérte a kormánytól, hogy indítson vizsgálatot, ugyanis nagyon hasonlóakról számoltak be gyöngyöspatai pedagógusok, akiket szóban és fizikailag is bántalmaztak cigány származású diákok.

A nagykátai eset miatt fegyelmi eljárás indult az agresszív diák ellen, akit végső soron ki is zárhatnak az iskolából, a büntetőeljárás során azonban súlyosabb büntetés is várhat rá.

A büntető törvénykönyv nemcsak a fizikai erőszakot rendeli büntetni, hanem a fenyegetést is, és a kiszabható büntetés egytől öt évig terjedő szabadságvesztés lehet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére