Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyíltan hirdetik nemzetellenes (ki)képzésüket Sorosék

888.hu - Tűzfalcsoport

2020.06.06. 11:36

Mától újraindulnak a képzések Soros kottájának elsajátítására a VIII. kerületben. Igen, a szociális dolgozóitól egy havi fizetést elvevő Pikó András polgármester irányításával működő városrészben lévő drogtanyán, az Aurórában. A Tűzfalcsoport írásában erről számol be.

Több alkalommal is beszámoltunk már arról a (ki)képzési tevékenységről, írják, amelyet a baloldali pártokat mozgató Soros-hálózat szervez Magyarországon, így készítve fel erőiket a 2022-es választási kampányra. A kipróbált Soros-zsoldosok rendszeresen tartanak képzéseket különböző tüntetések megszervezéséről, valamint a „polgári engedetlenség„ alkalmazásáról, annak gyakorlatba ültetéséről. A Soros-féle szervezetépítési stratégiában kitüntetett szerepet betöltő Közélet Iskolája nevű lerakatról és a VIII. kerületi bázisukról szóló írásainkat ezúton is ajánljuk azon olvasóink figyelmébe, akiket érdekel a hálózat hatalomszerzése az önkormányzati világban.

Június 6.: Újrainduló (ki)képzések

Sorosék hálózatépítő tevékenységéről szóló régebbi írásaink ugyan jelentős médiafigyelmet kaptak, de a felkészítések intenzitása azóta csak fokozódott. Az is látható, hogy a komisszárok a nemzetellenes tevékenységüket és a Soros-kottát ma már nyíltan kiteszik az ablakba is: Milyen egy erős mozgalom? – online képzés a Közélet Iskolájában címmel rendezi meg ugyanis legújabb szeánszát a Közélet Iskolája, társszervezésben (Ugyan kivel mással?!) a drogtanyaként elhíresült Aurórával.

 

És most idézzük a Soros-zsoldosokat:

Ha rendszerszintű változást szeretnénk elérni, akkor a csoportunknak gazdasági, politikai és társadalmi hatalomra van szüksége. Ezen a képzésen arról lesz szó, hogy melyek lehetnek a hatalom formái és hogyan alakíthatjuk ezeket a nyomásgyakorlás eszközeivé. A képzés során összekötjük az elméleti anyagot a gyakorlati példákkal, és ezen keresztül gondolkodunk arról, hogy a szervezetek hogyan használhatják fel tudatosabban és előre kidolgozott stratégiák mentén a hatalmukat fontos ügyekben.

Tehát Sorosék már a (ki)képzés leírásának bevezetőjében beismerik:

  • gazdasági, politikai és társadalmi hatalmat akarnak csoportjaik számára
  • nyomásgyakorlásra készülnek
  • elméleti és gyakorlati képzést adnak a hálózat stratégia mentén történő használatára

Joggal merül fel mindenkiben a kérdés, hogy mégis kitől kaptak felhatalmazást a nyílt társadalom ügynökei a velük szemben álló, demokratikusan megválasztott nemzetállami kormánnyal szembeni nyomásgyakorlásra, meg gazdasági, politikai és társadalmi hatalom kiépítésére.

Ha mindez nem volna elég, azt is megjelölik, hogy milyen további kérdések mentén szervezik összejöveteleiket:

A képzésen ilyen kérdésekre keresünk közösen a válaszokat:

  • A jelenlegi magyar politikai helyzetben mi kell a változáshoz?
  • Mik a megnyerhető ügyek és hogyan tematizáljunk egy problémát?
  • Mitől igazán erős egy társadalmi mozgalom?
  • Mit tanulhatunk magyar és kelet-európai példákon keresztül a társadalmi változásról?

Ismerős, nem? Problémák beemelése a közbeszédbe, az áldozati, elnyomott státusz kivívása és mindezek bemutatása Magyarországhoz közeli, sikeres beavatkozási kísérleteken keresztül. Saul Alinsky nagyon büszke lenne rájuk!

A HaHa-s múltú politikusok egyre többször bukkannak fel a baloldalon, legutóbb Barabás Richárdból lett Újbudán alpolgármester.

 

Vigyázó szemetek az Egyesült Államokra vessétek!

Mint ismert, az Egyesült Államokban lassan hetek óta zajlanak olyan zavargások, amelyek mögött egyre inkább kirajzolódik Soros hálózata és a demokraták politikai számítása.

Az NYPD Hírszerző és Terrorizmusellenes csoportjának helyettes biztosa, John Miller múlt vasárnap este jelentette be: erős bizonyítékuk van rá, hogy New York Cityben, a békés tüntetések alatt kiprovokált erőszakos cselekmények előre eltervezettek. Az tüntető szélsőséges csoportok jóval a demonstrációk elkezdése előtt, a menet útvonalán, előre kiválasztott helyszínekre vonulnak.

Az anarchista csoportok célja a rombolás, hatalmas anyagi kár okozása és a tüntetőkre irányítani a felelősséget. A cél valószínűleg a két oldal, a demonstrálók és a rendőrség egymás ellen uszítása, végső soron a katonai közbeavatkozás kiprovokálása.

Nem véletlen tehát, hogy az Egyesült Államokban tomboló antifa-terrorral kapcsolatban Donald Trump is utalt rá a napokban: Soros György pénze áll a gyújtogatások és fosztogatások mögött.

 

Megálljt kell parancsolni!

 

Az eddigi írásainkban bemutatott képzéseket és a világszerte fokozódó Soros-féle nemzetellenes tüntetéshullámokat figyelembe véve, valamint emlékezve a Soros-hálózat mozgósítási tevékenységére a 2018 országgyűlési és a 2019-es önkormányzati választás alkalmával, ideje volna határozottan fellépni a hasonló (ki)képzési tevékenységet folytató, idegen érdekek mentén politizáló NGO-kal és álcivilekkel szemben. Nem véletlen, hogy az Egyesült Államokban vagy Izraelben is igyekeznek szoros törvényi kontroll alatt tartani ezeket az ellenséges szervezeteket.

Ma még csak a tisztjeiket képzik, illetve néhány önkormányzatot sikerült megszállniuk, azonban kétségünk sem férhet hozzá, hogy nemzetközi hálózatuk eltökélt a trianoni küldetés, tehát a magyar nemzet felszámolásának befejezésében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére