Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Katalin: Patrióta megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek

MTI - 888.hu

2020.11.27. 09:51

Patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek – írta a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a Facebook-oldalán.

 

Novák Katalin beszámolt arról, hogy a Mathias Corvinus Collegium és a Danube Institute meghívására részt vett a Patriotic Talks elnevezésű nemzetközi online konferencián.

Elmondtam, hogy számomra a hazaszeretet a kultúránk, a hagyományaink és a keresztény értékeink mindennapi tiszteletét jelenti”

– írta.

A miniszter úgy fogalmazott: „törődünk honfitársainkkal, és egyéni céljaink megvalósításakor a közösségi érdekeket is szem előtt tartjuk”. Kiemelte, „patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek”.

Magyarország a patrióta gazdaságpolitikának köszönhetően az elmúlt években jelentős gazdasági sikereket ért el,

a belső erőforrásokra támaszkodó családpolitika pedig nemzetközi ismertségre és elismertségre tett szert” – tette hozzá.

Novák Katalin kitért arra is, hogy a patriotizmusnak ma sokan negatív jelentést tulajdonítanak, mert

az uralkodó nyugati liberális gondolkodás a nemzeti tradíciók, értékek meghaladásában, a »nemzetiről« a »nemzetközire« történő váltásban hisz”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére