Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Elõd: Öngólt rúgott Vona azzal, hogy Bécs miatt támadta a Fideszt

Sümeghi Lóránt

2018.03.08. 15:58

Valóban nem kellett volna támadnia Vonának ezt a Lázár-megnyilatkozást, [...] nemcsak elvtelenség, de öngól is a választás elõtt, Orbán tényleg örülhet - így értékelte Novák Elõd volt jobbikos országgyûlési képviselõ Vona Gábor Bécs kapcsán tett, liberálisokat megszégyenítõ kirohanását.

Novák Előd a közösségi médiában fejtette ki a véleményét arról a már-már nevetséges mértékű elvtelenségről és köpönyegforgatásról, amelyet Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke megenged magának.

Mint ismert, Lázár János kedden egy Facebook-videóban arról beszélt, hogy az egykori monarchiabeli főváros – Bécs –, mára már egyenlő a bűnözéssel és a napi szintű erőszakkal. Megjegyezte, sajnálatos módon az utcán több a migráns beszéd, mint a német szó. Lázár keddi megjegyzését sajnálatos módon alá is támasztotta egy szerdai tragédia, melynek keretében egy afgán férfi négy embert késelt meg a nyílt utcán. A liberális migránssimogatók között nagy port kavaró videóra természetesen Vona is úgy érezte, reagálnia kell. A Jobbik pártelnöke ez ügyben azt nyilatkozta, hogy a Jobbik méltatlannak és az osztrák-magyar kapcsolatokra nézve károsnak tartja a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedd este megjelent bécsi videóját. A kisfilm miatt a Jobbik elnöke egyúttal bocsánatot kért az osztrákoktól.

Nemcsak azt érdemes észrevenni, hogy Vona Gábor szinte ösztönszerűen állt be a bécsi muszlim bevándorlók és az őket támogató kerítésbontó liberálisok mellé, hanem azt is, hogy elfelejtette, két évvel ezelőtt éppen jobbikos politikusok és szimpatizánsok utaztak ki Bécsbe, hogy gázspray-ket osztogassanak a járókelőknek annak érdekében, hogy megóvhassák magukat az erőszakos bevándorlóktól.

Novák Előd volt országgyűlési képviselő pedig többek között így értékelte a jelenlegi, egyre inkább magyarellenes testtartást valló Jobbik és Vona Gábor helyzetét a Facebookon:

valóban nem kellett volna támadnia Vonának ezt a Lázár-megnyilatkozást, [...] nemcsak elvtelenség, de öngól is a választás előtt, Orbán tényleg örülhet." 

Egy másik kommentben Vonára utalva kifejtette: "annak [kellene kilépnie a Jobbikból], aki nem hű az Alapító Nyilatkozatunkhoz. Alapítson új pártot az, aki új utakra akar lépni! Én maradnék a réginél, mellyel már 21%-os eredményt elértünk az elvek-célok feladása nélkül is 2014-ben."

Szerintem mellesleg nincs az a százaléktöbblet, amiért megérné feladni mindazt, amiért egyáltalán van értelme a Jobbiknak."

Morvai: szemkilövetőkkel egyezkedik a Jobbik

Morvai Krisztina nyílt levelet írt Varga-Damm Andreának és a jobbikosoknak, akik mostanra már elbagatellizálják a Gyurcsány-éra rendőrterrorjának időszakát.

Ismeretes, nem egyedül Novák Előd az, aki jobbikosként hevesen bírálta Vona Gábor elvtelen politizálását. Legutóbb a párt egykori államfőjelöltje, Morvai Krisztina a Jobbik és a baloldal közti egyeztetések kapcsán azt mondta:

mi folyik itt? A Jobbik fogja visszasegíteni a hatalomba azt a fekete öves hazaáruló társaságot, akik ellen folyamatosan tüntettünk a testi épségünket kockáztatva?”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére