Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Elõd lavinát indíthatott el a Jobbikon belül

Sümeghi Lóránt

2017.12.03. 16:28

Novák Elõd tegnapi, puccsot vizionáló posztját támasztják alá azok az információk, melyek szerint egyes Vonával elégedetlen alapszervezetek már felvették egymással a kapcsolatot.

A Ripost birtokába jutott dokumentumok, levelek és belső jegyzőkönyvek tanúsága szerint elsősorban Toroczkai Lászlóban és Novák Elődben látják a lehetőséget Vona Gábor leváltására. A Riposthoz az egri jobbikosok különböző dokumentumokat is küldtek, amelyekből az derül ki, hogy már a pártiroda kulcsát is elvették a helyi elnöktől – így a lázadó tagság egy sörözőben találkozik.

Odahívták Mirkóczki Ádámot is, de hiába várták, nem ment el a beszélgetésre. Maga helyett inkább Dudás Róbertet, a Jobbik Heves megyei elnökét küldte – ő szembesült a Vona ellen nyíltan lázadó párttagokkal. Többen felidézték Mirkóczki korábbi kijelentését, miszerint

a cél szentesíti az eszközt."

Ezt akkor mondta, amikor arról beszélt, miért kellett szövetkeznie a Jobbiknak Simicskával és a liberálisokkal. A felháborodott jobbikosok a számonkérő beszélgetést rögzítették.Többször elhangzott, hogy Vona Gábort minél előbb el kell takarítani, mert áruló.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére