Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Előd: a nagy étvágyú balliberális ellenzék szét fogja lopni a fővárost

Forisek Ádám

2019.10.18. 13:25

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa a Vasárnapnak adott interjújában értékelte az önkormányzati választások eredményeit.

A lapnak a politikus elmondta, hogy pártja most országosan 4% körüli támogatottsággal bír. Tizenkét megyében tudtak listán állítani, és többségében 5% feletti eredményt ért el a Mi Hazánk Mozgalom. A szavazással kapcsolatban Novák Előd megjegyezte: láthatóan egy protestszavazás történt a jelenlegi kormányzattal szemben, annak ellenére, hogy elmondása szerint az önkormányzatokról kellett volna szólnia a választásnak.

A Vasárnap arról is kérdezte a politikust, hogy mi várható a balliberális vezetés alatt Budapesten, Novák Előd szerint a „kizsigerelés és a korrupció csúcsra járatása.”

Meggyőződésünk szerint folytatni fogják azt a lopássorozatot, amit Zuglóban is láthattunk a parkolási maffia keretében, vagy más intézményesült politikusbűnözés formájában. Félek, hogy a nagy étvágyú balliberális ellenzék szét fogja lopni a fővárost. Mindenképpen nagy feladat vár ránk, hogy a politikusbűnözésnek hadat üzenjünk.

Novák Előd továbbá hozzátette: furcsa kijelentésnek tartja azt Karácsony Gergelytől, hogy szimbolikus ügyekkel nem akar foglalkozni, hiszen a balliberális politikus korábban megígérte, ő fogja megnyitni a homoszexuális felvonulást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére