Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nonszensz az ENSZ kritikája

Bertha László

2017.03.07. 17:28

A magyar kormánynak a magyar emberek érdeke, biztonsága a legfontosabb, ezért egy illegális bevándorlót sem engedünk az országba, amíg a kérelmét el nem bírálták - jelentette ki Menczer Tamás, a külügyminisztérium sajtófõnöke.
A magyar kormánynak a magyar emberek érdeke, biztonsága a legfontosabb, ezért egy illegális bevándorlót sem engedünk az országba, amíg a kérelmét el nem bírálták – jelentette ki Menczer Tamás, a külügyminisztérium sajtófőnöke.

A sajtófőnök arra reagált, hogy az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának szóvivője, Cécile Pouilly keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy mélységesen aggódnak a most elfogadott magyar törvénymódosítás miatt, amely valamennyi menedékkérő, köztük gyermekek kötelező fogva tartásáról rendelkezik a menekültügyi eljárás idejére. Pouilly szerint az új jogszabállyal Magyarország megsérti a nemzetközi és az európai uniós jogból fakadó kötelezettségeit, a törvénynek ráadásul borzalmas fizikai és lelki hatása lesz a már egyébként is nagy szenvedésen keresztülment nőkre, gyerekekre és férfiakra. Menczer Tamás ennek kapcsán elmondta, hogy

a liberális politikusok és a külföldi pénzből finanszírozott szervezetek után ezúttal az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága nem érti, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartania”

A magyar kormánynak a magyarok érdeke, biztonsága a legfontosabb, ezért egy illegális bevándorlót sem engedünk az országba, amíg a kérelmét el nem bírálták – mondta a külügyi szóvivő. Menczer hozzátette: nonszensz az a felvetés, hogy

a magyar és nemzetközi törvényekkel nem törődve engedjünk az országba tömegesen olyan illegális bevándorlókat, akikről semmit sem tudunk, és akik biztonságos országok során jöttek keresztül, csak mert Németországban vagy Svédországban akarnak élni”

Aki ezt támogatja, az valójában „az anarchiát és a káoszt támogatja” a biztonsággal és a törvényes renddel szemben – jelentette ki a szóvivő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére