Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nobel-békedíjra jelölték Böjte Csabát

888.hu

2022.03.23. 18:00

 

Kásler Miklós Nobel-békedíjra jelölte Böjte Csabát. Az emberi erőforrások minisztere szerint a ferences rendi szerzetes az elmúlt évtizedekben egy ideológiákon és politikai érdekeken is túlmutató gyermekmentő programot hozott létre. A Dévai Szent Ferenc Alapítvány létrehozója több mint 30 éve kezdte papi szolgálatát és humanitárius tevékenységével lebontotta a Kelet-Közép Európában élő nemzetiségek közti falakat, amivel egyszerre példaként és jó gyakorlatként is szolgál az emberiség számára. Csaba testvér alapítványa 26 bentlakásos intézményben több mint 2500 gyermekről gondoskodik. Munkájának gyümölcse nem csak ideológiai síkon, de számszerűsítve is tetten érhető.

 

Csaba testvér filozófiája az, hogy olyan keresztény alapvetéseket vezessen be az ott élő gyermekek felkarolásánál, amely túlmutat a kulturális különbségeken és a történelmi ellentéteken.”

„A megmentett emberéletek mérhető eredményeként pedig azt gondolom, a több évtizedes munkájának gyümölcseként, megérdemelné az idei Nobel-békedíjat!”
– tette közzé a jelölés hírét a Facebookon Kásler Miklós.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére