Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs új a nap alatt: minden fronton támadta a kormányzati intézkedéseket a baloldal

888, MTI

2020.07.09. 11:29

A koronavírus-járvány alatt a migrációs válsághoz hasonló hozzáállást tanúsított az ellenzéki oldal, folyamatosan önellentmondásba kerültek és minden fronton támadták a kormányzati intézkedéseket – mondta a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1-en.

Deák Dániel kijelentette:

az ellenzék olyan intézkedések ellen is fellépett, amelyek mögött a társadalmi kutatások szerint hatalmas többség állt, így saját szavazóikkal is szembementek ezek a politikusok.

A migrációs válságnál is lyukra futott az ellenzék azzal, hogy folyamatosan változtatta az álláspontját – közölte. A 2018-as országgyűlési választásnál a voksolók főleg a migrációs tematika mentén választottak maguknak pártot – folytatta –, de az ellenzék esetén nem volt egyértelmű, hogy milyen politikát követne a bevándorlás ügyében. Ez nagymértékben meghatározta az ellenzék választási eredményét, és ennek köszönhetően a Fidesz-KDNP harmadszor is kétharmados aránnyal tudott nyerni – fűzte hozzá.

Deák Dániel kitért arra is, hogy a járvány alatt hozott egészségügyi intézkedések után az utóbbi időben a gazdaságvédelmi akcióterv került az ellenzéki oldal kereszttüzébe.

Azt állítják, hogy tömegesen mennek csődbe a cégek és rengeteg a munkanélküli, pedig a friss munkanélküliségi adatok ennek teljesen az ellenkezőjét mutatják

– fogalmazott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére