Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs új a nap alatt: az Atlétikai Központról is hazudott az MSZP

888.hu

2019.12.04. 20:00

A Miniszterelnökség közleménye tiszta vizet önt a pohárba.
Az MSZP szándékosan nem mond igazat. Az Atlétikai Központot nem a korábbi Quaestor-területen építi meg az állam. Az általuk kifogásolt, szóban forgó területet a közismerten baloldali kötődésű Wing Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zrt.-től (korábbi Wallis) vásárolta meg az állam a hivatalos értékbecslő vagyonértékelése alapján és a jogszabályok maradéktalan betartásával

– olvasható a Miniszterelnökség szerdán kiadott közleményében.

A Wallisról

A Wallis közismerten baloldali kötődésű cég volt. Országos ismertséget a Bajnai Gordon irányítása alatt kirobbant Hajdú-Bét-botrányban szerzett.

Az Origo emlékeztet, a Hajdú-Bét az ország egyik legnagyobb baromfi-feldolgozója volt, 1998-ban szállt be a Wallis a társaságba, többségi tulajdonos lett. A Hajdú-Bét végül tönkrement, 2004-ben bejelentette fizetésképtelenségét, és azonnali felszámolást kért önmaga ellen. A társaság felszámolása mintegy ötszáz családot érintett, közülük száz állt közvetlenül kapcsolatban a céggel.

A Wallis Rt. vezérigazgatója Bajnai Gordon volt, ő irányította a cég felszámolását, a vagyonát kiszervezték, és így

tönkretettek több mint félezer magyar családot.

Egész életek munkája ment tönkre a Hajdú-Bét csődje miatt, több tenyésztő öngyilkos lett. A Hajdú-Bét vagyonának egy része eltűnt, 6 milliárd forintot offshore cégeken keresztül menekítettek ki, a tenyésztőket azóta sem kártalanították.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére