Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs megállás: Újabb emberek hagyták ott a Jobbikot

888.hu

2020.02.26. 19:22

Egyszerre hatan léptek ki a lassan elfogyó pártból.

Kilépett Jobbikból Bogdán Szabolcs, a párt előző debreceni elnöke – írta a dehir.hu.

Nehéz szívvel hoztam meg a döntést, mert az ember nem könnyen hagy maga mögött 13 évet, amit ennek a pártnak az építésével és szervezésével töltött. De már a legkisebb esélyét sem látom, hogy valaha is visszatérhetünk arra az útra, amelyet a párt alapító okirata számunkra világosan kijelölt. Én viszont a jövőben is szeretnék a barátaim, ismerőseim és határon túli nemzettestvéreim szemébe nézni, és kijelentem, hogy a Jobbik jelenlegi irányvonalával azonosulni nem tudok

– fogalmazott közleményében a politikus.

Bogdán Szabolcs hozzátette, hogy legutóbbi kongresszus óta tapasztalt folyamatok mind abba az irányba mutatnak, hogy számára a jelenlegi elnökséggel való együttműködés nem lehetséges. Ezeket a folyamatokat egyébként Bogdán bolsevik típusú leszámolásoknak nevezte.

Ismertetése szerint rajta kívül öt debreceni tagtársa (akik korábban önkormányzati képviselőjelöltek voltak) jelezte felé, hogy hasonlóan látják a pártban kialakult helyzetet és ők is kilépnek a Jobbikból.
A portál megjegyzi: Bogdán Szabolcsot 2018 nyarán választotta elnökké a Jobbik debreceni alapszervezete, januárban váltotta őt Bíró László.
Amióta Jakab Pétert megválasztották a párt elnökének, nap mint nap lépnek ki politikusok a Jobbikból. Mint ismeretes, tegnap a párt egyik alapítója, Szávay István intett búcsút a Jobbiknak, de korábban több önkormányzati képviselő és Bencsik János országgyűlési képviselő is hátat fordított Jakabéknak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére