Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs igazságszolgáltatás: milliomosként szabadulhat az olaszliszkai lincselõ

888.hu

2018.11.27. 10:39

A magyar bíróságok értékszemléletét jól tükrözi a legutóbbi botrányos döntésük. Hiszen a brutálisan meggyilkolt Szögi Lajos családja egy fillért sem látott a megítélt kártérítésbõl, az elsõrendû vádlottként 17 évre ítélt lincselõ jövõ júliusban kiszabadulhat - méghozzá gazdag emberként. Ismét bebizonyosodott, hogy Magyarországon a baloldali szemléletet képviselõ bírák nem érdekeltek az igazságszolgáltatásban.

Több mint száznegyven ütés, rúgás, taposás érte a tiszavasvári tanár, Szögi Lajos fejét, a megvadult tömeg a kislányai előtt verte halálra a köztiszteletben álló pedagógust.

Az olaszliszkai lincselés az elmúlt évtizedek legbestiálisabb cselekedeteként íródott be a magyar kriminalisztika történetébe. 2006. október 15-én a földrajz-biológia szakos tanár két kislányával, az ötéves Zsófival és a 14 esztendős Emesével tartott hazafelé, amikor kocsijával elsodort egy 11 éves olaszliszkai kislányt, H. Kittyt. Bár a gyermeknek nem esett komoly baja, az összegyűlt rokonok, ismerősök kislányai előtt végeztek Szögi Lajossal. A bíróság összesen nyolc embert ítélt el az ügyben.

Az elsőrendű vádlott, H. Kitty bátyja, ifjú H. Dezső 17 évet, hárman pedig életfogytig tartó fegyházbüntetést kaptak.

Az EchoTV Razzia című műsora úgy értesült: ifj. H. Dezsőnek a rossz tartási körülményei miatt most ötmillió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság. A Razzia ma esti riportjából egyéb részletek is kiderülnek. A Bors pedig megtudta: bár a férfi alapesetben 2023-ban szabadulhatna, jó magaviseletéért már akár jövő júliusban megnyílhat a börtön kapuja. Ifjabb H. Dezsőt pillanatnyilag a szegedi Csillagban őrzik, akárcsak apját, aki viszont életfogytiglanit kapott.

(Bors)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére