Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller garázdaságot is elkövethetett

888.hu

2020.02.12. 19:45

Továbbra sem csitul a Gyurcsány-párt polgármestere, Niedermüller Péter kijelentései miatt kirobbant botrány. Újabb gyanúsítási okkal jelentették fel Niedermüllert.

Már január végén feljelentést tett Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester kereszténygyalázó kijelentései miatt a CÖF-CÖKA. Akkor közösség tagja elleni erőszak, illetve közösség elleni uszítás bűncselekmények elkövetése alapos gyanújára való tekintettel.

Ma viszont újabb közleményben jelentette be a szervezet, hogy büntetőfeljelentés-kiegészítést terjesztenek be.

„Ezúton tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a mai napon büntetőfeljelentés-kiegészítést terjesztettünk elő garázdaság bűncselekményének megalapozott gyanújára tekintettel a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők kapcsán az ATV televízió 2020. január 23. napján sugárzott „A nap híre” című műsorában elhangzottak okán” – írta közleményében a CÖF-CÖKA vezetősége.

A civil szervezet álláspontja szerint szerint Niedermüller Péter kijelentései alkalmasak lehetnek arra, hogy kihívóan közösségellenes, erőszakos jellege miatt másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsenek.

Mint tudjuk, a Gyurcsány-párti Niedermüller rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére