Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Népszavazás 2016: Öt ok a NEMRE!

gfg

2016.09.21. 08:18

Október 2-án népszavazás. Mondd el a véleményed: igen vagy nem? - Ifj. Lomnici Zoltán: NEM

NEM az erőszakra! Az október 2-i kvótanépszavazáson nemet mondhatunk a muszlim bevándorlók által Európában elkövetett és ma is valós veszélyt jelentő erőszakra. De arra az erőszakra is, amit a brüsszeli bürokraták követnek el azzal, hogy a megkérdezésünk és a beleegyezésünk nélkül akarják ránk kényszeríteni migránsok tömeges befogadását.

NEM a félelemre!  Naponta látjuk, mi folyik Európa nyugati felén, szembesülhettünk a vég nélküli betelepítés és iszlámosítás, a kudarcos integráció szomorú következményeivel: a párizsi terrortámadásokkal, a brüsszeli és a nizzai tragédiával, vagy hogy Kölnben és más német nagyvárosokban folyamatosan erőszak fenyegeti az utcára kilépő lányokat, asszonyokat. Mi ebből a világból nem kérünk, mert nem akarunk állandó félelmet és bizonytalanságot! De nemet mondunk a baloldali ellenzékre is, azokra a látszatdemokratákra, akik félnek demokrácia egyik legfontosabb intézményétől, a népszavazástól, és a távolmaradásra biztatják a választópolgárokat, a magyar embereket.

NEM a migránsáradatra! Nem a muszlim bevándorlók kegyeit kell keresnünk, hanem az európai kultúrát és értékközösséget kell megvédenünk!

NEM a terrorizmusra! Csak Franciaországban másfél év alatt mintegy 250 ember halt meg terrortámadásban, és a merényleteket kivétel nélkül muszlim bevándorlók követték el. Mi ezt nem akarjuk – így azt sem, hogy az adófizetők pénzén kelljen finanszíroznunk olyan emberek százait-ezreit, akik esetleg iszlamista körökhöz tartoznak, vagy közvetlen kapcsolatban állnak terrorhálózatokkal.

NEM a kötelező kvótára! Nem engedjük, hogy a brüsszeli vezetés hazánkra kényszerítse a gyakorlatban már most megbukott kötelező kvótáit, és hogy emiatt később akár több ezer, több tízezer (egyes kiszivárgott adatok szerint 100-120 ezer!) muszlim bevándorlót nekünk, magyaroknak kelljen eltartanunk! Mondjunk nemet Brüsszel diktátumára!

Ezért szavazzunk NEMMEL október 2-án!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére