Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Népszabadság-búcsúztató bulit szervez a Politikatörténeti Alapítvány

Kékes Viki

2016.11.14. 18:18

A program olyan ínyencségeket tartalmaz, mint például relikviagyûjtés és a baloldali közösségépítés lehetõségei.

Csodálatos eseményre bukkantunk a Facebookon. November 24-én Népszabadság-búcsúztatót szervez az MSZP pártalapítványa által működtetett Politikatörténeti Intézet.

A szervezők az esemény oldalán azt írják:

Megint elvettek tőlünk valami fontosat: a lapunkat. Igényes újság volt. Igen, VOLT, múlt időben, mert megfojtották. Reménykedhetünk, hogy feltámad, de nagy kérdés, hogy melyik valóságban...
Emlékezzünk rá tisztelettel és búcsúztassuk el szeretettel. 
Tudósok, politológusok, újságírók, művészek bevonásával estig tartó programot szervezünk, hogy együtt elemezhessük a fékeveszett hatalom legújabb bosszúját. És keressük együtt a kiutat.

A búcsúztatásra feltehetőleg elsősorban nyugdíjasokat várnak, hiszen az első programpont, a relikviagyűjtés délután 2-kor kezdődik. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy 

akiknek van valamilyen tárgyi emlékük, relikviájuk, gyűjteményük, fontos cikkeik, fotóik, karikatúráik, levonataik a lapból, vagy ahhoz kapcsolatos akár nyomdai, akár tárgyi emlékük, hozzák be ezen a napon (vagy akár a megelőző napokon) az Intézetbe, hogy méltó kiállítást szervezhessünk azokból. A vendégeket Böjte József és Cselényi László ötletgazdák fogadják."

A legjobb programpont szerintünk mégsem ez, hanem a baloldali közösségépítés lehetőségei. Talán végre sikerül kitalálni valamit a megjelenteknek. Ellenkező esetben nem marad más, mint az Összefogás :(.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére