Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzetközi szövetséget szervez az Alapjogokért Központ

888.hu

2021.10.19. 18:37

Szövetség a Közjóért néven indított európai szintű együttműködést az Alapjogokért Központ és a lengyel Ordo Iuris intézet. Az együttműködéshez több kelet-európai és egy olasz konzervatív intézet is csatlakozott.

 

Varsói és budapesti székhellyel, szuverenista konzervatív erők összefogásával jött létre a Szövetség a Közjóért (Alliance for the Common Good – ACG) ma a magyar fővárosban. Az alapító lengyel és magyar résztvevők mellett a szövetséghez csatlakozó olasz, cseh és szlovák partnerek is jelen voltak azon a sajtótájékoztatón, amelyen Karolina Pawlowska, a lengyel Ordo Iuris jogi intézet egyik vezetője, a most megalakuló szervezet elnöke, valamint Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, egyben a szövetség alelnöke is felszólalt – olvasható a központ tájékoztatójában.

A helyszínen Szánthó Miklós így nyilatkozott az együttműködésről:

„Az együttműködés nem pusztán arról fog szólni, hogy konferenciákat szervezünk, tudományos projekteket indítunk, publikálunk egymás lapjaiban, hanem hogy valóban segítsük egymást, és valóban hálózatosodjanak azok a keresztyén-konzervatív szervezetek, amelyek egy olyan Európáért küzdenek, ami valóban a civilizációnk nagyságát jelenti.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére