Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzeti radikális tüntetõk és müezzin várta Vonát Csepelen

888.hu

2018.03.27. 06:38

A saját egykori emberei várták Vonát Csepelen, ám a pártelnök nem akart velük szóba állni. Toroczkai elhatárolódott Mirkóczki szavaitól. Ez a hétfõ nem a Jobbiké volt.

Hétfőn Vona Gábor repülő cirkusza Csepelre érkezett, hogy ott kampányoljon a Jobbik jelöltje mellett. Az esemény ugyanakkor a Jobbik budapesti kampányzárója is volt. A pártelnököt a rendezvény előtt kiábrándult nemzeti radikálisok várták, néhány szót szerettek volna váltani vele, ám erre nem kaptak lehetőséget. A tüntetők azt is szerették volna elérni, hogy Vona írja alá a Budaházy György amnesztiáját támogató petíciót, és meghívták volna egy nyílt vitára is a Polgári Mulatóba – írja a Magyar Idők.

Miután a pártelnök eltűnt az épületben, a demonstrálók egy Vona Gábor és két másik Jobbik-tisztviselő képmásával ellátott marhatrágyás zsákot helyeztek a párt vezetőjének autója elé. A rögtönzött sajtótájékoztatón a felszólalók elmondták, hogy számukra az egyetlen alternatíva április nyolcadikán a Fidesz maradt.

Toroczkai is elhatárolódott

Elhatárolódott Mirkóczki Ádám őszödi beszédétől Toroczkai László is.

Mint ismert, Mirkóczki Ádám elmondta, hogy

...igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz.”

Toroczkai László válaszul elmondta, hogy "Mir­kóczki Ádám nem az én nevemben mondta az" elhangzottakat.

A Magyar Idők jobbikos informátorokra hivatkozva azt írja, hogy Mirkóczki szavai a párttagságot is megosztották és amúgy is egyre komolyabb ellentétek feszítik a Jobbikot.

Korrupció, szexbotrány

A belső elégedetlenséget az utóbbi hetek botrányai csak fokozták.

Mint ismert, Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere súlyos, nőket gyalázó kijelentéseket tett női alkalmazottja felé. Az esetek jól beleillenek a #MeToo-mozgalom profiljába, hiszen a polgármester hatalmi pozícióból bánt és beszélt minősíthetetlenül például a titkárnőjével, ám a mozgalom eddigi arcai mélyen hallgatnak – akárcsak egykor Havas Henrik vagy Juhász Péter ügyében.

Emellett ott van a Független Kisgazdapárt ügye, akivel a Jobbik megállapodást kötött arról, hogy anyagi juttatásokkal ellentételezné a kisgazda politikusok visszalépését. Vagyis korrupcióval vásárolnák meg a pártot – Simicska Lajos pénzén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére