Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzetbiztonsági vizsgálat indul Soros migránstámogató tevékenysége miatt

888.hu

2016.09.26. 18:28

Németh Szilárd a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnökeként a nemzetbiztonsági bizottsághoz és a titkosszolgálatokhoz fordult a Soros-hálózattal együttműködő szervezetek tevékenységének teljes átvilágítását kérve a migrációs folyamatokban játszott szerepük tisztázása érdekébenírta meg a Pesti Srácok.

A Fidesz alelnöke hangsúlyozta, hogy nem Soros karitatív tevékenysége érdekli a vizsgálat során, hanem a törvénytelen tettek. A parlament nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke szerint Soros György számos kérdést felvető migrációs tevékenységével legalább 22 olyan szervezet működése hozható kapcsolatba, amelyek a nagy nyilvánosság előtt is kiálltak az illegális bevándorlás mellett.

A 888.hu kérdésére Németh Szilárd elmondta, hogy a Soros György által a migráció elősegítése érdekében biztosított komoly pénztámogatások ügyében azért kezdeményezett vizsgálatot mert aki illegális, azaz törvénytelen bevándorlókat biztat, támogat vagy segít, illetve kiképez, az ő maga is törvénytelenséget követ el. Még akkor is, hogyha ezt nem közvetlenül hanem közvetett módon teszi, ha közvetett módon finanszírozza és közvetett módon látja el információval őket – mondta Németh Szilárd hozzátéve, hogy ezért kérhette ezeknek az összefüggéseknek a nemzetbiztonsági vonatkozású vizsgálatát, mivel a nemzetbiztonsági törvény felhatalmazást ad a nemzetbiztonsági bizottság és annak tagjai számára. Nem lehet migránsok millióit törvénysértésre buzdítani, mert az maga is nagyon durva törvénysértés – mondta a fideszes politikus, aki szerint Soros György ezirányú ügyködése is komoly kockázatot jelent a magyar emberekre, az államnak pedig minden erejével fel kell lépnie a jogtalanság ellen.

 

Németh Szilárd azt is elmondta a 888.hu-nak, hogy a vizsgálatban annak megállapítását is kérte a szolgálatoktól, hogy mennyire felelnek meg a valóságnak a Soros György nemzetközi hálózatának belső levelezésével kapcsolatban nyilvánosságra hozott DC Leaks anyagok.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére