Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Németh Szilárd: minden eszközzel fel kell lépni a Soros-féle álcivil szervezetek ellen

Vincze Viktor Attila

2017.01.10. 17:28

Törvényjavaslat készül a civil szervezetek vezetõ tisztségviselõinek vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségérõl - erõsítette meg Németh Szilárd. A Fidesz parlamenti képviselõje szerint ez a törvényjavaslat is elõsegítheti, hogy Soros György szervezetei ne bújhassanak a jövõben a civilség álcája mögé.

Németh Szilárd megerősítette azt a sajtóértesülést, miszerint kormánypárti törvényjavaslat készül a civil szervezetek vezető tisztségviselőinek vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségét előíró módosításáról a civil törvénynek. 

A fideszes politikus hangsúlyozta, hogy tarthatatlan az az állapot, hogy világszerte, és így Magyarországon is, a Soros-birodalom álcivil hálózatot tarthasson fenn annak érdekében, hogy ezek segítségével nyomhassa át a nemzeti kormányok fölött a globális nagytőke érdekeit, politikai nézeteit és a saját politikai korrektségének világát.

Németh Szilárd a migrációs válsághelyzet magyarországi megoldásába való idegen érdek beavatkozásának példájaként felidézte, hogy  az illegális bevándorlással kapcsolatos magyar kormányzati álláspontot Soros civil szervezetei folyamatosan, és minden területen támadták, támadják.

Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége, Donald Trump amerikai elnökké választásával"

– mondta Németh Szilárd.

A Fidesz alelnöke a civil szervezetek vezető tisztségviselőinek vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségéről szóló törvényjavaslattal összefüggésben jelezte, hogy minden ilyen kezdeményezést támogatni fog a Fidesz-frakció, hiszen ennek a törvényjavaslatnak is az az alapvető célja, hogy tisztán átlehessen látni a civil szervezetek működését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére