Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemesi Pál: „Szeged nem lesz betelepítési célpont!”

Horváth József György

2019.09.30. 14:03

A szegedi független polgármesterjelölt közleményben reagált a brüsszeli betelepítési tervekre.
Szeged nem lesz betelepítési célpont! A szegedieknek joguk van a nyugodt, biztonságos élethez. Magyarország ugyan megvétózza a migránsok betelepítési kvótáira vonatkozó uniós tervet, de a következő lépésként a nagyvárosok vezetőivel fognak majd tárgyalni a migránspárti európai politikusok.

 

Információink szerint Szeged lehet az első számú magyar célpont, ahová a brüsszeli elit illegális migránsokat telepítene be.

Nemesi Pál elmondása szerint „sem apaként, sem nagyapaként, sem a város ügyeiért küzdő lokálpatriótaként nem fogja eltűrni, hogy a szegediekre rákényszerítsék a kvótát és a migránsok betelepítését”.

Botka László, Szeged jelenlegi polgármestere 2017 májusában a Reuters hírügynökségnek azt mondta, azon lesz, hogy „a kerítés minél gyorsabban lebontható” legyen. Martin Schulz, az Európai Parlament volt elnöke azt nyilatkozta, hogy „Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.”

Határozottan elutasítom, egyben mélységesen elítélem Botka László és Martin Schulz gondolatait

– hangsúlyozta Nemesi Pál független polgármesterjelölt.

Itt az idő, hogy mi, szegediek megmutassuk: nem kérünk az illegális bevándorlókból! Ne hagyjuk, hogy migránsvárossá változtassák szeretett városunkat, tönkre téve a gyermekeink, unokáink jövőjét!

Garantálom a szegedieknek, hogy minden tudásommal és erőmmel azon leszek, hogy megőrizzük Szeged biztonságát, nyugalmát és függetlenségét!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére