Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem koordinált akció lehetett a belga rendõrtámadás

Bertha László

2016.08.06. 19:58

Növelni kell a rendõrség iránti bizalmat Magyarországon, hogy jelentsék a gyanús eseteket a hatóságoknak - mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértõ.
BUDAPEST, 19:58

Növelni kell a rendőrség iránti bizalmat Magyarországon, hogy jelentsék a gyanús eseteket a hatóságoknak – mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő.

Gyarmati István az M1 műsorában azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy más uniós tagállamok látványosan és érezhetően megerősítették a rendőrséget és a titkosszolgálatokat, illetve arra ösztönzik az embereket, hogy tegyenek meg mindent a saját biztonságuk érdekében.

A szakértő szerint érthetőek az emberek önvédelemmel kapcsolatos lépései, az önvédelmi eszközök vásárlása mindaddig, amíg betartják a törvényt. Gyarmati azonban azt is leszögezte, hogy Európa e tekintetben nem fog odáig eljutni, mint az Egyesült Államok, ahol szabadabban lehet fegyvereket vásárolni.

A belga rendőrtámadással kapcsolatban elmondta, hogy nem koordinált akcióról lehet szó, ezeket „ingyen” megkapja az Iszlám Állam, majd magára vállalja. Az ilyen esetek ellen nehezen lehet védekezni, mert nincs előtte kommunikáció – tette hozzá Gyarmati.

(MTI)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére