Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem a gyermekvédelmi törvény homofób, hanem az ürügyén indult kampány hungarofób

888.hu

2021.07.08. 21:00

Nem a magyar gyermekvédelmi törvény homofób, hanem az ürügyén indult kampány hungarofób – nyilatkozta az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöksége.

 

Magyarország példamutató módon, az alapvető európai értékeket tiszteletben tartva vette védelmébe a kiskorúakat,

a pedofíliaellenes törvény esetében tehát nem homofóbiával, hanem mesterségesen gerjesztett hungarofóbiával van dolgunk

– állapította meg csütörtökön közzétett állásfoglalásában az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöksége.

A szervezet elnöke, Tőkés László, volt európai parlamenti képviselő által aláírt nyilatkozat szerint a magyar Országgyűlés eljárása „jó gyakorlatként” mintául szolgálhatna az egész unió számára. Ezzel szemben az európai törvényhozás szélsőbaloldali, baloldali és liberális részvevői a tárgytól eltérve az LMBTQI-csoporthoz tartozó személyek jogainak vélt megsértése ürügyén csaptak magyarellenes hisztériát. Tették ezt a kifejezetten tagállami hatáskörbe tartozó gyermekvédelem ügyében, egy olyan jelentéstévő határozati dokumentuma alapján, akit nemrégiben szexuális bűncselekmény elkövetése miatt ítélt börtönbüntetésre saját országának igazságszolgáltatása – mutat rá a dokumentum.

Követelik, hogy az Európai Unió szélsőséges,

liberális és baloldali politikai erői hagyjanak fel az LMBTQI-lobbi és a genderideológia propagálásával, tartsák tiszteletben Magyarország – és más „kipécézett” EU-tagállamok

– szuverenitását, illetéktelenül ne avatkozzanak be törvényhozásába.

A romániai magyar kisebbségi közösség nevében az EMNT elnöksége arra szólítja fel az Európai Unió vezetőit, hogy mesterséges módon kreált ügyek felnagyítása helyett az európai nemzeti kisebbségek valós problémáira fordítsanak fokozott figyelmet, szabad utat engedve a helyzetük rendezésére irányuló európai polgári kezdeményezéseknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére