Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem fizetnek bevándorlási különadót a migránssimogatók

Nagy Gábor

2018.09.18. 10:30

Pedig hétfõn, azaz szeptember 17-én lejárt a határidõ.

Szeptember 17-én járt le a határidő, amelynek értelmében a migránsokat segítő civil szervezeteknek be kell vallaniuk, és be kell fizetniük a bevándorlási különadót. A köztévé hétfőn több, Soros Györgyhöz köthető szervezetet is megkérdezett arról, hogy befizették-e már a 25 százalékos járadékot. Kiderült, mindannyian azt válaszolták, hogy nem adóztak, mivel az RÁJUK NEM VONATKOZIK!

A Menedék nem végez olyan tevékenységet, amely a bevándorlási különadó hatálya alá tartozik"

– közölte a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület igazgatója, Kováts András. Habár saját honlapjukon azt írják, közösségi programokkal és könyvkiadással szeretnék minél jobban elfogadtatni a társadalommal a bevándorlást.

A Migration Aid (mely közben párttá alakult, hogy így kerülje el a járadékok fizetését) azt írta:

az aktuális bevallási időszakban az alapítvány nem végzett olyan tevékenységet, ami alapján bevándorlási különadót kellene fizetnie."

A szervezet ugyanakkor korábban rendszeresen segítette a bevándorlókat, például amikor a Keleti pályaudvarnál ezrek árasztották el a teret.

Nem fizet bevándorlási különadót az Amnesty International sem. Ez az a szervezet, mely többek között jogi tanácsokat ad a röszkei terroristának, Ahmed H.-nak.

És így van ezzel a Magyar Helsinki Bizottság is. Õk azért nem fizetnek, mert – állításuk szerint – a plusz adóteher nem vonatkozik rájuk.

Ügyfeleik nem minősülnek bevándorlónak az adótörvény értelmében"

– hangzott el a műsorban. A Helsinki Bizottság volt az a civil szervezet, amelyik azt a két bangladesi bevándorlót is védte, akiknek a kérelmét 2015 szeptemberében utasították el a magyar a hatóságok. A bevándorlók akkor a civil szervezet segítségével pert indítottak a magyar állam ellen, a nekik ítélt pénzért pedig a migránsok eltűnése miatt az őket képviselő Helsinki Bizottság jelentkezett.

A szervezet szerint ők azért sem tartoznak a bevándorlási különadó hatálya alá, mert támogatóik nem mások, mint az Európai Unió és az ENSZ, ezek az intézmények pedig mentesülnek az adófizetési kötelezettség alól. Közleményük végén azt is írják:

keresik a lehetőségét a jogszabály elleni fellépésnek."

A felsorolt "civil" szervezetek szinte mindegyikének van, illetve volt kapcsolata Soros György alapítványaival. A magyar származású spekuláns az egyik legnagyobb támogatója Európa bevándorlókkal való elárasztásának. Érdekesség szintén: a tőzsdespekuláns neve korábban gyakorta felmerült különböző "adónemfizetési" ügyekben is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére