Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napokon belül megérkezhet a levél a brüsszeli bosszúról

888.hu

2022.04.25. 09:50

Ezen a héten érkezhet meg az Európai Bizottság jogállamisági kondicionalitással foglalkozó levele. Erről Varga Judit igazságügyi miniszter közölt részleteket a közösségi oldalán.

 

Varga Judit szerint a mechanizmussal kapcsolatban érdemes feleleveníteni, hogy mit írt korábban, a választások előtt a nyugati liberális média egyik zászlóshajója, a Bloomberg:

A jogállamisági kondicionalitás büntetőintézkedéseinek foganatosítása kockázatos lenne egy olyan időszakban, amikor az EU-államoknak az egekbe szökő energiaárakkal, az orosz-ukrán háború gazdasági következményeivel, valamint a blokk területére áramló menekülttömeggel kell megbirkózniuk.”

 

Brüsszelt azonban láthatóan nem érdekli a tagállamok gazdasági és biztonságpolitikai helyzete, mindent felülír a nyugati liberálisok által renitensnek tartott országok megleckéztetése. Erről a miniszter asszony úgy fogalmazott:

A mechanizmus elindítása észszerűtlen és az egész Unióra nézve kockázatos döntés lenne, amely ismét csak azt bizonyítaná, hogy a Brüsszel bosszút akar állni a nemzeti konzervatív oldal április 3-i győzelme miatt.”

 

Varga Judit kijelentette, hogy bár a levél még nem érkezett meg, néhány dolgot már most leszögezhet a kormány:

Nem fogunk engedni a nyomásnak, Magyarország nem fog fegyvereket szállítani és katonákat küldeni Ukrajnába. Nem fogjuk hagyni, hogy az energiaszankciókkal a magyar családok fizessék meg a háború árát. Továbbá gender-ügyben sem fogunk engedni, ha gyermekeink védelméről, neveléséről van szó!”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére