Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy érvágás a liberálisoknak: óriási mértékben emelkedtek a szállásdíjbevételek a vizes vb ideje alatt

888.hu

2017.09.11. 11:58

Júliusban a külföldiektõl származó szállásdíjbevételek 30,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a belföldi vendégek 8,1 százalékkal költöttek többet szállásdíjra - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal hétfõn kiadott jelentésébõl.

Óriási sivalkodást rendezett a balliberális média a vizes vb megrendezése miatt. A merjünk kicsik lenni politikáját követők minden erejüket igyekeztek bevetni, hogy bebizonyítsák, a kormány csak pazarolja a pénzt, és igazából semmi jót nem hoz az ország számára a rendezvény. Az Index például az eseményt kihasználva gyorsan ki is szaladt az utcára – a kormány lejáratásának céljából – külföldi turistákat keresni, hogy azok mondják el véleményüket a Soros-plakátokról, majd mikor végre valahára elegendő interjúalany gyűlt össze, akkor összedobták kormányellenes, liberális propagandájukat.

Minden igyekezetük ellenére sivalkodásuk természetesen rögtön alábbhagyott a számtalan dicséret és a hibátlan, sikeres rendezés után, most pedig a Központi Statisztikai Hivatal mérései is bebizonyítják, hogy nem pénzpazarlás volt az esemény itthoni megrendezése.

Az ország imázsának javítása, a vizes sportélet élénkítése mellett jótékony gazdasági hatásai is voltak a rendezvénynek, ugyanis például a külföldiektől származó szállásdíjbevételek óriási mértékben – 30,1 százalékkal – haladták meg a tavaly ugyanezen időszakban mért adatokat.

A külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 2,6, a belföldi vendégeké 0,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakában mért adatokat. A kereskedelmi szálláshelyek bruttó árbevétele 17,8 százalékkal, 56,636 milliárd forintra emelkedett. A szállásdíjak bevétele 19,8 százalékkal, 37,215 milliárd forintra emelkedett, a vendéglátásból eredő bevételek 15,8 százalékkal nőttek, és 9,630 milliárd forintot tettek ki. A német vendégek 11,3, az oroszok 31,4, a kínai és japán vendégek 21,8, illetve 76,3 százalékkal több vendégéjszakát töltöttek Magyarországon, mint tavaly júliusban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére