Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nacsa Lőrinc: Honnan volt pénze 50 milliós kampányhirdetésre Márki-Zay Péternek?

888.hu

2022.02.01. 21:00

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője választ vár Márki-Zay Pétertől, Gyurcsány Ferenc jelöltjétől arra, hogy honnan volt 50 millió forintja a Facebookon közzétett hirdetésekre, és miért nem tüntette fel azt a vagyonnyilatkozatában – írja az Origo.

Nacsa Lőrinc az MTI-hez kedden eljuttatott videónyilatkozatában felidézte: Márki-Zay Péter korábban, amikor baloldali oligarcháktól kért és kapott pénzt, azt ígérte, minden kampányköltése nyilvános lesz a teljes átláthatóság jegyében.

A kereszténydemokrata politikus rámutatott: ezzel szemben Gyurcsány jelöltje a közösségi oldal nyilvántartása szerint az elmúlt időszakban közel 50 millió forintért hirdetett a Facebookon.

Budapest, 2019. július 8. Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. július 8-ánFORRÁS: MTI/KOVÁCS ATTILA
A hirdetéseinél is az jelenik meg, hogy a finanszírozó maga Márki-Zay Péter

- tette hozzá, megjegyezve, hogy az előző nap leadott vagyonnyilatkozatából egyáltalán nem derült ki, hogy honnan van erre pénze.

Ilyen ez a baloldali átláthatóság

- fogalmazott Nacsa Lőrinc. A KDNP-s politikus feltette a kérdést, honnan volt Márki-Zay Péternek 50 millió forintja, és miért nem tüntette fel a vagyonnyilatkozatában?

Ha nem ő fizette, akkor ki, és miért a saját neve alatt futott a hirdetés? Várjuk válaszait

- zárta nyilatkozatát a KDNP frakciószóvivője – írja az Origo.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére