Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nacsa: a szocialisták máris nekiláttak Zugló kiárusításának

Ányos Miklós

2019.10.29. 15:38

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok véleményét ismertette keddi sajtótájékoztatóján, ahol elmondta, hogy Horváth Csaba, Zugló ellenzéki polgármestere korábban azt ígérte, nem fognak önkormányzati ingatlanokat értékesíteni.

Majd másnap a Népszavában megjelentek az eladásra kínált zuglói önkormányzati ingatlanok hirdetései – közölte a KDNP-s politikus, aki bemutatta a napilapot és a hirdetéseket is a sajtótájékoztatón.

Így hazudnak és így vezetik a várost. A szocialisták nem is különösebben leplezik, hogy el akarják herdálni és le akarják rabolni az önkormányzati vagyont és a közpénzeket. Ráadásul gátlástalanul nyerészkedni is akarnak ezen.

Nacsa felidézte azt is, hogy Horváth Csaba azzal kezdte polgármesterségét, hogy minden pénzügyi és vagyoni kérdésben magához akarta vonni a döntés jogát és meg akarta kerülni a képviselő-testületet, ahol ráadásul még többsége is van, vagyis a sajátjaiban sem bízik.

Egyetlen tollvonással 50 millióról 250 millióra akarta emelni a polgármesteri hatáskörben kiárusítható ingatlanok értékhatárát – mondta Nacsa és hozzátette, a gyalázatos és átlátszó javaslatot végül kénytelen volt visszavonni Horváth.

A kormánypártok úgy látják, az ellenzéki vezetésű önkormányzatoknál máris megy a tülekedés a hatalomért és a pénzért.

Szabad rablásra készülnek, minden bizonnyal nemcsak Zuglóban, hanem egész Budapesten

– fogalmazott a KDNP-s képviselő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére