Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

MSZP-s politikusok betörtek a Fidesz csepeli irodájába

Sümeghi Lóránt

2019.10.05. 09:28

„Betört a Fidesz csepeli irodájába” Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus és Szenteczky János, a csepeli ellenzéki pártok MSZP-s kampányfőnöke péntek délután, és ott engedély nélkül videófelvételeket készítettek – közölte Ábel Attila, a kerület alpolgármestere.

Az alpolgármester azt írta: „a korrupciós bűncselekmény és magánokirat-hamisítás miatt jogerősen elítélt Takács Krisztián MSZP-s politikus eközben a már zárva lévő csepeli önkormányzat épületébe hatolt be erőszakkal”. Ott a helyi választási iroda munkatársai a választások levezetéséhez szükséges előkészítő munkákat végezték, Takács Krisztián eközben szintén videófelvételeket készített, és az egyik munkatársat provokálta – tette hozzá.

Karácsony Gergely jelöltjei egy drogpartin beszélték meg egymással, hogy mennyit lopnak

Lackner Csaba kispesti szocialista képviselő a kezében fehér porral beszélt üzletről, politikáról valamint komoly korrupciós ügyekről társaival. Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában is azt mondják, hogyha te évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. És az is igaz, hogy aki jól csinálja, az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem [...]

Ábel Attila úgy fogalmazott: ami történt, az a demokratikus alapelvek sárba tiprása, és példa nélküli Magyarország rendszerváltás óta eltelt történelmében. Az alpolgármester Bangóné Borbély Ildikó, Szenteczky János és Takács Krisztián azonnali lemondását követelte, és jelezte: az ügyben rendőrségi feljelentést tesznek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére