Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mráz: Soros elkezdte kampányát

Zelenka Dóra

2018.09.27. 09:10

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézõpont Csoport vezetõje szerint az európai parlamenti választási kampányhoz kapcsolódóan próbálják támadni, lejáratni a bevándorlásellenes oldalt - köztük a magyar kormányt - a bevándorláspárti erõk.

Teljes pályás támadást indított a magyar kormányzat és holdudvarának különböző szereplői ellen az ellenzéki Átlátszó internetes oldal – írja az Origo. Ehhez minden eszközt megengedettnek tartottak: drónokkal hosszú időn keresztül megfigyelték a célszemélyeket, hónapokon keresztül bokrokban bujkálva arra vártak, hogy lencsevégre kapják a szabadságukat töltő ellenséges célpontokat – jelent meg a cikkben. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Nézőpont Csoport vezetője.

Mráz Ágoston Sámuel szerint az Átlátszó Soros György támogatásával működő portál, amely valójában nem ügyek miatt ír cikkeket, hanem az EP-kampány részeként.

Úgy véli, többek között a Sargentini-jelentés szavazásakor is kiderült, sokan vannak az EP-ben a bevándorláspártiak, akik ellenfélnek tekintik Orbán Viktor magyar miniszterelnököt és a többi bevándorlásellenes politikust.

A jövő évi EP-választásnak nagy a tétje, akkor dől el, hogyan fog kinézni a 2019 és 2024 közötti uniós bevándorláspolitika"

– mondta az elemző.

Mráz Ágoston Sámuel szerint a magyar kormányt célzó "botránykeltési kísérletek" a bevándorláspárti erők támadási, lejáratási kísérletei.

Az EP-kampányban várhatóan nagy figyelem helyeződik majd Magyarországra"

– tette hozzá.

Mindemellett azzal is próbálkoznak, hogy eltereljék a figyelmet a bevándorlásról. Ilyen ügy például az óraátállítás – mondta Mráz Ágoston Sámuel.

A közös európai hadsereg felállításának ügye pedig azt a célt szolgálja, hogy bevándorlásellenesnek tüntessék fel magukat a valójában bevándorláspárti erők – közölte.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére