Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most te is elmondhatod, mit szólsz Soros örökkötvény-tervéhez

888.hu

2020.06.24. 15:48

A nemzeti konzultációban erről is kérdezik a magyarokat.

A koronavírus-járványnak súlyos gazdasági következményei is vannak. Brüsszelben már nagyban zajlik a gondolkodás, hogy milyen gazdasági és pénzügyi csomaggal lehetne ellensúlyozni ezeket a hatásokat. Ebben a témában Soros György is megszólalt, írásban tette közzé javaslatait, amik egy úgynevezett, örökkötvény kibocsátására vonatkoznak.

Ennek az lenne a lényege, hogy az országok, a tagállamok, illetve Brüsszel olyan kötvényeket bocsátana ki, amelyek után a kamatot gyakorlatilag végtelenségig kellene fizetniük azoknak, akik az összegek kedvezményezettjei

– mondta Kovács Zoltán a kormány Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Majd folytatta: megszokhattuk már, hogyha Soros György valamiért lobbizik, az előbb-utóbb megjelenik a brüsszeli döntéshozók asztalán és konkrét javaslat lesz belőle.

Nemcsak az a probléma ezzel, hogy Soros Györgyöt senki nem kérte erre, főleg nem választották meg erre a témára és ebben a kérdésben, hanem az, hogy a jövő generációk gazdasági, pénzügyi alapjait élnénk fel azzal, ha ennek a javaslatnak teret engednénk.

A nemzeti konzultációban éppen ezért kérdezzük a magyarokat arról, hogy mit szólnak egy ilyen javaslathoz. Nem tart hosszú ideig kitöltetni egy ilyen konzultáció kérdőívét. Kérjük önöket, hogy ebben a kérdésben is juttassák el hozzánk a véleményüket – kérte a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére