Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Morvai: az európai polgárok többsége a magyarokkal ért egyet

Forisek Ádám

2018.05.06. 09:48

Az Európai Parlamentben is jelentõs átalakulások várhatóak a politikus szerint.

Morvai Krisztina független EP-képviselő az M1 aktuális csatorna esti műsorában beszélt a brüsszeli helyzetről. Mint mondta, 2009-ben, mikor kikerült az Európai Parlamentbe, még ellenségesen viszonyultak hozzá, ami azóta teljesen megváltozott, köszönhetően Magyarország jelenlegi helyzetének a politikában.

Ne legyen félreértés: az európai polgárok többsége azokat az elveket vallja, amit Magyarország is. Tehát a tömeges migrációt és ez Európai Egyesült Államok tervét ellenzi.”

Tapasztalatai szerint igenis becsülik Brüsszelben azt, hogy a képviselő kiáll hazájáért, és Magyarország igazáért. „Stikában” még baloldali emberek is elismerik Morvai Krisztina karakán kiállását a magyar érdekek mellett. A képviselő szerint az is kijelenthető:

titokban pontosan tudják az európai vezetők, hogy a magyaroknak van igazuk."

Fontosnak tartotta leszögezni azt, hogy az Európai Parlament összetételén egyáltalán nem látszódik a migrációkritikus össznépi, európai álláspont, és ettől lesz igazán jelentős a 2019-es EP-választás.

A konzervatív szavazók azért is igénylik a változást, mert jelenleg a szocialista, a liberális és a néppárti vélemények és felszólalások között alig látszik különbség. Morvai Krisztina arra számít, hogy jövőre a kereszténydemokrata, migrációellenes politikai csoportosulások újjászervezik a jobbközép pártokat tömörítő Európai Néppártot, vagy új politikai erőt alapítanak. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére