Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Morvai: a Jobbik most azokhoz csapódik, akik ellen létrejött

Forisek Ádám

2018.06.03. 21:20

Az EU-képviselõ a Kossuth Rádió Vasárnapi újság címû mûsorának adott nyilatkozatában keményen kritizálta a Jobbikot.

A jelenlegi Jobbikra egyetlen dolog jellemző, a dühös Fidesz-gyűlölet, ebben próbálják meg „überelni” a balliberális pártokat

– mondta az EU-képviselő.

A Jobbikot mondhatni a 2006-os pergőtűz tette azzá, ami – a Gyurcsány fémjelezte balliberális erőkkel szembeni ellenállás pártja volt, amelynek célja a magyarság öntudatra ébresztése volt a globális pénzügyi erőkkel szemben – mondta Morvai Krisztina annak kapcsán, hogy bejelentette, jövőre, az uniós képviselői mandátumának lejárta után visszavonul a politizálástól.

A képviselő a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott nyilatkozatában hangsúlyozta, éppen ezért megdöbbentő számára, hogy jelenleg hol tart a párt. Megdöbbentő, hogy hozzácsatolódtak azokhoz az erőkhöz, amelyek ellen létrejöttek, hogy uniós zászlók alatt énekelgetőkkel vonulnak együtt.

Emellett egyre több relativizáló kijelentést hallani a párt vezetőitől a migrációs veszélyekről, az európai egyesült államokkal kapcsolatos tervekről. Morvai Krisztina hozzátette, fogalma sincs, hogy ez miért történik, mert már gyakorlatilag évek óta nem beszélt a párt vezetőivel.

A képviselő egyetértett Toroczkai Lászlóval abban, hogy a Jobbik egy színtelen, szagtalan, ugyanakkor diktatórikus párttá vált.

Nincs emberség, nincs szeretet – hogy akarnának így vezetni egy országot szeretet nélkül olyan időben, amikor a hazaszeretetnek szenvedélyesnek kellene lennie?"

– összegezte véleményét Morvai a baloldalra fordult Jobbikról.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére