Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindenki megnyugodhat: a szocialisták megmentik Magyarországot

888.hu

2016.05.01. 17:28

Az MSZP elnök-frakcióvezetõje szerint az elmúlt két év azt igazolja, hogy most van igazán szükség az igazi baloldalra. A párt a Városligetben tartotta majálisát vasárnap, ahol Tóbiás József a társadalommal szeretett volna szövetséget kötni.
BUDAPEST, 17:28

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint az elmúlt két év azt igazolja, hogy most van igazán szükség az igazi baloldalra. A párt a Városligetben tartotta majálisát vasárnap, ahol Tóbiás József a társadalommal szeretett volna szövetséget kötni.

2018-ban nem pártok szövetségével, hanem a helyi közösségek megszólításával nyerhetnek.

A győzelemhez nem kell szövetséget kötni sem a Fidesszel, sem az őt kiszolgáló hűbérúri rendszerrel. Az MSZP-nek a társadalommal kell szövetséget kötnie"

– adta meg a hangot nagyívű beszédének a pártelnök.

Az ellenzéki politikus azt mondta, szükség van olyan baloldalra, amely nem huny szemet az igazságtalanság felett, nem nézi tétlenül, hogy milliók élnek nincstelenül. Olyan Magyarországot kell építeni, amely minden állampolgárának biztosítja az egyenlőséget – vázolta fel az ország posztapokaliptikus állapotát és adta kezébe a megoldás kulcsát hallgatóságának Tóbiás.

A pártelnök szerint sokan mondják, nincs pénz fizetésemelésre, az egészségügy rendbe tételére, az oktatás modernizálására, a mindennapok biztonságának megteremtésére, miközben 774 milliárd forintot fordítanak a budapesti olimpiára, 300 milliárd forintot stadionfejlesztésre, 200 milliárd forintot a múzeumnegyedre, 215 milliárd forintot a liget tönkretételére, 200 milliárd forintot a Budai Vár "elrablására".

Balog Zoltán vasárnap jelentette be, hogy a 2017-es költségvetésben oktatásra 270 milliárd forinttal, egészségügyre 167 milliárd forinttal, a társadalombiztosítási és jóléti szférára 155 milliárd forinttal jut több forrás, mint az előző évben.

Tóbiás József szerint a hatalom fél a néptől, mert ha az emberek elmondhatnák a véleményüket, akkor kiderülne, hogy a néppel szemben kormányoznak – úgy tűnik a pártelnök mostanában sokat jár a nép közé.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke már nem finomkodott.

Meg vagyunk győződve arról, hogy ezeket nemcsak leváltani kell 2018-ban, hanem elszámoltatni és börtönbe rakni őket. Ezek az életükért futnak, és mindent el fognak követni, hogy utol ne érje őket az igazságszolgáltatás."

– adta ki a jelszót a Bastille ostromára.

Az ellenzéki párt fővárosi elnöke azt mondta, minden profi boxmérkőzés 12 menetből áll, a boltzár ügyét, a Nemzeti Választási Iroda előtti harcot, az időközi választásokat megnyerték. Magyarország 12 éve lépett be az Európai Unióba, és a magyarok kétharmada ma is Európát választja.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére