Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elsőként Tarlós István vált hivatalos főpolgármester-jelöltté

Bertha László

2019.08.28. 15:47

Valamennyi Fidesz-KDNP-s polgármester- és képviselőjelölt összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat Budapesten, ahol egyúttal Tarlós István vált elsőként polgármester-jelöltté.

Budapesten minden Fidesz-KDNP-s polgármester- és képviselőjelölt összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat.

A fővárosban elsőként Tarlós István, a kormánypártok által támogatott főpolgármester-jelölt szerezte meg az előírt számú ajánlást, a városvezetőt szerdán nyilvántartásba vette a Fővárosi Választási Bizottság.

A Fővárosi Választási Bizottság a budapest.hu oldalon tette közzé a szerdai határozatát, amelyben az áll, hogy Tarlós István hétfőn kezdeményezte a bizottságnál a nyilvántartásba vételét a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek október 13-ára kiírt választásán. A bejelentéssel egyidejűleg 1494 ajánlóívet adtak át.

A Fővárosi Választási Iroda 767 ajánlóív ellenőrzése során 5133 érvényes ajánlást rögzített. Ezt követően további ajánlóívek ellenőrzésére nem volt szükség, tekintettel arra, hogy az ellenőrzött érvényes ajánlások száma a törvényben meghatározott mértéket meghaladta. Ezért a Fővárosi Választási Iroda az ajánlások további ellenőrzését nem folytatta – olvasható.

A Fidesz budapesti aktivistái a továbbiakban is gyűjtik a támogató aláírásokat – áll a nagyobbik kormánypárt közleményében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére