Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden erre ment ki: már Soros érdekeit képviseli a Kossuth téri csürhe

888.hu

2018.12.14. 14:10

Elsõ perctõl tudható volt, hogy a Kossuth téren összegyûlt csürhe tagjai nem a munkások érdekeit képviselik, hanem Sorosét. Most már be is bizonyosodott.

A munkásokat felhasználták, kihasználták, majd eldobták őket. Mostantól hivatalossá vált, hogy a teljes magyar ellenzék csak és kizárólag Soros György érdekeit képviseli, ezt már a rendbontások szervezői sem titkolják, hiszen közzétették a mai felszólalók listáját, ahol kapaszkodjatok meg,

első helyen a Soros-egyetem egyik diákja szerepel.

A listán egyetlen szakszervezeti vezetőt vagy valódi munkást sem találni, helyettük felszólalnak az ellenzék képviselői. Például Kunhalmi Ágnes, akinek papírja van arról, hogy hazug, de szót kap Tordai Bence és Vadai Ágnes is Schmuck Erzsébet és Krasznahorkai Emma főszervező mellett.

Mostanra bizonyossá vált, hogy a munkásokat csak kihasználták, igazából a bevándorláspárti milliárdos érdekeiért erőszakoskodnak és randalíroznak a Kossuth téren.

Amúgy már korábban is hírt adtunk arról, hogy anarchisták és szélsőbaloldaliak balhéznak Budapesten. Õk nem foglalkoznak a magyar emberek érdekeivel, csak a rendbontás érdekli őket. De azt is megnéztük, hogy a provokátorok mit szeretnének. Ha érdekel titeket, akkor ilyen és ehhez hasonló utasítások hangzanak el a ma estére tervezett rendbontással kapcsolatban annak a nyilvános Facebook-eseménynek a fórumában, ahol a provokációban, gyújtogatásban és erőszakban érdekelt Soros-féle csőcselék értekezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére