Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden, amit a március 15-ei Békemenetről tudni kell

888.hu

2022.03.15. 07:30

15 órakor Orbán Viktor fog beszédet mondani a Kossuth-téren.

 

A Békemenet március 15-én 12 órás gyülekezési időponttal, a Császár-Komjádi Sportuszoda melletti Elvis Presley térről indul. A résztvevők a Margit híd – Szent István körút – Alkotmány utca útvonalon érkeznek a Parlament elé, a Kossuth Lajos térre, ahol Orbán Viktor miniszterelnök fog beszédet mondani.

A pontos útvonal:

ELVIS PRESLEY TÉR – MARGIT-HÍD – SZENT ISTVÁN KÖRÚT – NYUGATI PÁLYAUDVAR – BAJCSY-ZSILINSZKY ÚT – ALKOTMÁNY UTCA – KOSSUTH TÉR

 


Részletes program:

— 12:00 óra: gyülekező a Komjádi uszoda előtt
— 14:00 óra: a tömeg elindul az Elvis Presley tértől
— 15:00 óra: a Kossuth téren ünnepi beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök

 

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum szóvivője azt kérte, hogy

minél többen, magyar zászlókkal vegyenek részt a Békemeneten.

A CÖF alapítója beszámolt arról is, hogy a Békemenet megemlékezik az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hőseiről, „lengyel testvéreinkről; hálával gondolunk Bem Józsefre és Józef Wysockira, akik a magyarok oldalán harcoltak”. 1848 eseményei arra is emlékeztetnek, hogy „a nehezen kivívott szabadságot még nehezebb megvédeni”; „a történelem azt bizonyítja, hogy a béke mindig győz, a józan ész diadalmaskodik” – emelte ki.

 

Az ukrajnai háborúval kapcsolatban rögzítette, hogy Európa és a világ biztonságát veszélyezteti, amikor egy szuverén ország, Ukrajna ellen orosz csapatok indítanak agresszív támadást.

 

Magyarország is elítéli az inváziót, Oroszország mind a 27 EU-tagállamot barátságtalan jelzővel illeti”

– emlékeztetett.

 

 

Mint mondta, Magyarország „teljes szolidaritással” fogadja a háború elől menekülőket, magyarokat, ukránokat és más nemzethez tartozókat, a visegrádi országok mindent megtesznek a megsegítésükért.

 

A Békemenetnek szó szerint is békemenetnek kell lennie”

– hangoztatta véleményét Fricz Tamás politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja.

 

Stefka István újságíró szerint Magyarországot kétféle veszély fenyegeti: „keletről a háború, nyugatról pedig a globalizmus, liberalizmus, amely be akarja kebelezni a hagyományaihoz ragaszkodó országokat”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére