Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsbiznisz

Nagy Gábor

2019.04.13. 16:08

Hatalmas üzlet a migráció Görögországban - derítette ki az Informátor. A Hír TV oknyomozó mûsora bemutatta, hogy több gazdasági szektor is profitál a bevándorlásból. A Szalonikibe érkezõ idegenek rengeteg pénzt költenek a különféle üzletekben, vendéglátóhelyeken. Emellett még a legnagyobb görög telefonszolgáltató és az ingatlanpiac is hasznot húz a migránsokból.

Ez egy új SIM-kártya, Cosmote. 12 euróba kerül és ezzel aktiválni tudom neked az internetet és a telefonhívásokat.” 

Az ajánlat nem egy üzletben hangzott el, hanem Szaloniki egyik forgalmas útja mellett. Görögország egyik legnagyobb mobilszolgáltatója az utcán árulja szolgáltatásait a bevándorlóknak. A gerillaértékesítésre azért van szükség, mert így nem kell megmutatniuk a migránsoknak az egyébként nem létező személyazonosító okmányaikat. 

A multik mellett a helyi vállalkozások is profitálnak a bevándorlásból, az országba érkezők rengeteget költenek a különféle üzletekben, vendéglátóhelyeken. Költségeiket migránskártyáikkal fedezik. Az Informátor stábja több olyan bevándorlóval is találkozott, akik arról beszéltek, hogy 120-150 euróig terjedő összeget kapnak minden hónapban a kártyáikra. A támogatási rendszert az Európai Bizottság az ENSZ finanszírozza.

Az Európai Unió adófizetőinek pénzét a migránsok lakásbérlésre is költik. Az Informátor három olyan pakisztáni fiatalt is talált, akik albérletben laknak a Szaloniki külvárosában található befogadótábortól körülbelül egy kilométerre. 

“- Ti itt éltek? A táborban vagy itt?

- Itt.

- És szeretnétek Németországba menni? 

- Talán.

- Talán. Hogy tudtátok kibérelni ezt a lakást?

- 200 euró. 

- 200 euró havonta? 

- Igen.

- Gondolom jobb, mint a tábor. 

- Igen.”

A különféle segélyekből, juttatásokból van akinek arra is telik, hogy ameddig kieszelje hogyan tud illegálisan eljutni Németországba, addig albérletben lakjon. 

A migránsokat már a különféle szekták is megkörnyékezték. A Jehova tanúi arab nyelvű ismeretterjesztő videóval akarja megtéríteni a muszlimokat, nincs könnyű dolguk, hiszen a muzulmánok eléggé ragaszkodnak a vallásukhoz. 

A bevándorlás hatalmas üzlet, emiatt valószínűleg egyhamar nem is fog véget érni.

A Szalonikiben várakozó bevándorlók többsége Németországba akar eljutni. Múlt hétvégén össze is állt a migránskaraván, amelyet levert a görög rendőrség. Csak idő kérdése, hogy a bevándorlók mikor próbálkoznak újra.
Az Informátor teljes adása:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Egy temetőben is vidámabb a hangulat, mint a tegnap este a német válogatott öltözőjében volt A Nationalelf 4-2-re verte Costa Ricát, ám ez kevés volt, 2018 után újra a csoportkörben búcsúzott a világbajnokságtól. A Bild kínos részletességgel számolt be a német búcsúról. A brüsszeli marokkóiak pedig újra tüzesen ünnepelték, hogy a számukra otthont biztosító Belgium csapata kiesett. 

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

Az energetikai infrastruktúra összekötése Magyarország és Szlovénia között szimbolizálja a két nép jövőbe vetett reményét is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Cirkovcében a Cirkocve-Pince villamosenergia-távvezeték átadóünnepségén.

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére