Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsbiznisz: 40 milliárd forintot kereshetnek a Soros-szervezetek

Sümeghi Lóránt

2017.03.27. 14:58

Halász János fideszes képviselõ arra kérte a kormányt a napirend elõtti felszólalásában, hogy támadja meg a strasbourgi bíróság két migráns ügyében hozott igazságtalan és elfogadhatatlan ítéletét, amely szerinte szembemegy a józan ésszel és az uniós joggal.

Halász János fideszes képviselő arra kérte a kormányt a napirend előtti felszólalásában, hogy támadja meg a strasbourgi bíróság két migráns ügyében hozott igazságtalan és elfogadhatatlan ítéletét, amely szerinte szembemegy a józan ésszel és az uniós joggal, valamint

azt is leleplezi, hogy a Soros-szervezetek tízmilliárdokat kereshetnek a migránsbizniszen.

Elmondta, hogy a perben a két, az idegenrendészeti eljárás után visszautasított bangladesi migránst a Soros György által támogatott Helsinki Bizottság képviselte, és a bíróság kártérítésként nekik 3 millió forintot, a Helsinki Bizottságnak pedig 2,7 milliót ítélt meg. Hozzátette, hogy ha minden egyes visszautasított vagy idegenrendészeti eljárás alá volt migráns miatt beperlik Magyarországot, akkor

15 ezer migránssal és 2,7 millió forinttal számolva a Soros-szervezetek több mint 40 milliárd forintot kereshetnének a migránsbizniszen."

Halász János hangsúlyozta többek közt azt is, hogy fel kell lépni a Soros-támogatásból működő ügynökszervezetek ellen, ezért törvényjavaslatot nyújtanak be az ilyen szervezetek átláthatósága érdekében, amelyről ötpárti egyeztetést is összehívnak.

Dömötör Csaba államtitkár szintén felháborítónak nevezte az ítéletet, amely szerinte jól mutatja, milyen, ha létrejön egy hajmeresztő koalíció az embercsempészek, a bevándorlók és az “úgynevezett jogvédők” között. 40-50 milliárdos terhet jelentene – mondta –, ha hasonló pereket indítanának az összes ilyen ügyben.

Mint mondta, a nemzeti konzultációban is a helyet kap a határok védelme és a külföldről pénzelt hálózatok átláthatósága. 

Hozzátette, a Soros-hálózat egyik fő embere egy internetes portálnak adott interjúban kijelentette, hogy nincs értelme megkérdezni 8 millió embert ezekről az ügyekről.

Hogyan hivatkozhatnak ezek a jogvédők ezek után demokráciára?" 

– tette fel a kérdést az államtitkár.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére