Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Metrófelújítás: hétfõtõl így változik a menetrend

888.hu

2017.10.09. 07:28

A 3-as metróvonal jövõ hónapban kezdõdõ felújításához kapcsolódóan hétfõtõl, várhatóan november 5-ig idõszakos "mozgó terelések" lesznek a pótlóbuszok közlekedését segítõ forgalomtechnikai eszközök telepítése miatt - közölte a BKV.

A közlemény szerint az Újpest-Központ-Árpád út, István út, Váci út, Bajcsy-Zsilinszky út, Üllői út, Kőér út, Vak Bottyán utca – Kőbánya-Kispest útvonalon mindkét irányban a szélső sáv forgalmát korlátozzák szakaszosan.

A felújítás első szakasza novemberben kezdődik az Újpest-Központ – Lehel tér közötti szakasszal. Az itteni munka várhatóan egy évig tart. Ebben az időszakban a 3-as metró a reggeli üzemkezdettől estig a Lehel térig közlekedik, esténként és hétvégén pedig a teljes vonalon pótlóbusz szállítja az utasokat.

Az Újpest-Központ és a Lehel tér közötti metrószakaszon kizárólag alacsonypadlós, klimatizált, csuklós metrópótló buszok közlekednek, amelyek érintik a lezárt metróállomásokat. Egyes pótlóbuszok nem Újpest-Központig, hanem egészen az Árpád Üzletházig közlekednek.

A pótlóbuszok gyorsabb haladását, előnyben részesítését a teljes vonalon buszsávokkal, illetve egyéb forgalomtechnikai beavatkozásokkal segítik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére