Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Menczer Tamás keményen üzent a gyurcsányistáknak

888.hu

2022.08.14. 21:07

Kiosztotta a baloldalt.
Az ellendrukkereknek – vagyis a gyurcsányistáknak és a függetlenobjektívül gyurcsányista sajtónak. Vannak, akiknek a magyar érdek nem fontos, nem volt az, és soha nem is lesz az. Ők nem változnak. A magyar energiaellátás, energiabiztonság alapvető érdek, de ez a baloldali ellendrukkereket nem érdekli.
Ismerjük őket, megszoktuk.
Ugyanezt csinálták, csinálják a bevándorlással és a koronavírussal kapcsolatban is.
A magyar érdek helyett számukra mindig kizárólag a kormány támadása a fontos, káoszt és zűrzavart akarnak a politikai haszonszerzés reményében. Egy háború idején is.
Ha a kétszínűségnek, a köpönyegforgatásnak és a hazugságnak lenne mértékegysége, az 1 gyurcsány lenne.
Most azzal támadják a kormányt, hogy szerintük nem érkezik elég orosz gáz Magyarországra.
Ők, akik az orosz gázt „elzárták” volna, a rezsicsökkentést megszüntetnék, és a világpiaci árakat „ráengednék” a magyar emberekre. Azonban a kormány a balodali ellendrukkereknek is garantálja a gázellátást, náluk is lesz fűtés télen. A Fidesszel az is jól jár, aki nem rá szavazott. Ugyanis van hosszútávú megállapodás Oroszországgal, és ez jelenti a magyar ellátás legnagyobb részét. A leszerződött mennyiségen felül 700 millió köbméter beszerzéséről tárgyalt Szijjártó Péter Moszkvában, ennek eredménye, hogy már plusz mennyiségek érkeznek augusztusban a magyar tározókba a Török Áramlat vezetéken keresztül, a szeptemberi mennyiségeket jelenleg egyeztetjük, a plusz 700 millió köbméter beszerzése folyamatosan zajlik.
A baloldali ellendrukkerek támadták a Török Áramlat vezeték megépítését és a gázvásárlási megállapodás megkötését is, most meg azt támadják, hogy miért nem jön több orosz gáz.
És közben Gyurcsány Ferenc „készül”, reggel, éjjel meg este.
Végül is, eddig „csak” egyszer tette tönkre morálisan, társadalmilag és gazdaságilag az országot. De ő készül. Az nem érdekli, hogy volt ez az elhanyagolható esemény, amit választásnak hívnak, és a magyar emberek „nem azt mondták, Feri!” A magyarok azt mondták, hogy mi már felkészültünk. Felkészültünk Gyurcsány Ferencből, és nem kérjük, köszönjük.

A függetlenobjektívek pedig reggelente, mielőtt megírnák az első kormányt támadó cikket, ránéznek a vezérükre, akinek ugyan kissé bizonytalan a nézése meg a járása is, de „készül”. Aztán rátekintenek a Jobbikra, ahol az „Enikő visszavág” című epizód zajlik, végül pedig megállapíthatják, hogy még mindig nincs élő ember, aki tudná, ki a Momentum elnöke, és ezek után újra belekapaszkodnak a klaviatúrába, és lelkesen támadják a kormányt. Ilyenek. Megszoktuk. Nekünk baloldalból is a legrosszabb jutott. A kormány közben gázbeszerzéssel foglalkozik, hogy legyen mivel fűteni télen, működjön a gazdaság, és meg tudjuk védeni a rezsicsökkentést. Mindenki azt teszi, amit fontosnak gondol – írta Facebook-oldalán Menczer Tamás.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Washington újabb büntetőintézkedésekkel reagál az orosz annektálási kísérletre

Az Egyesült Államok újabb, Oroszország számára költséges büntetőintézkedésekről döntött, válaszul Oroszország kísérletére, hogy Ukrajna több régióját is annektálja – közölte az amerikai külügyminiszter pénteken.

Zelenszkij: Kijev NATO-tagságért folyamodik

Azt mondja de facto már végigjárták a NATO-ba vezető utat.

Pénz, paripa, fegyver – minden külföldről érkezett a baloldal kampányába

Pénz, paripa, fegyver – minden külföldről érkezett a baloldal kampányába

Zila János, az Alapjogokért Központ elemzőjének írása a 888-on!

A kormány nem fogja támogatni a nemzeti érdekekkel ellentétes szankciókat

A kormány nem fogja támogatni a nemzeti érdekekkel ellentétes szankciós javaslatokat, így az európai uniós gázársapka bevezetését sem, amely azonban egyelőre le is került a napirendről – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Brüsszelben.

Ha beüt a krach, a mobilodtól is elköszönhetsz

Ha beüt a krach, a mobilodtól is elköszönhetsz

A mobilhálózatokat is érinteni fogják az áramkimaradások.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére