Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan az új gazda? Sorosnak puncsol a Jobbik elnöke

Ányos Miklós

2020.02.12. 20:20

Bizonyítja-e a zsidó gyökerekkel rendelkező vezető megválasztása, hogy a Jobbik megváltozott? Ezzel a címmel közölt cikket a The Guardian. Az írás szerint a Jobbik az egyik legszélsőségesebb jobboldali párt volt Európában. Az egyik képviselőjük javasolta a zsidók listázását, alkalmazták a faji gyűlöletbeszédet, és a Magyar Gárdával voltak szoros kapcsolatban, amely többször terrorizálta a roma közösségeket.

Az utóbbi időben azonban a párt új üzenetet küldött a szavazóknak: többé nem leszünk szélsőjobbosok!

Ez a Jobbik nem ugyanaz a Jobbik, mint öt évvel ezelőtt

– mosakodott Jakab Péter, a párt nemrégiben megválasztott vezetője az irodájában adott interjúban. A Jobbik állítólagos változását sokan szkepticizmussal fogadták, ám a párt felső vezetése szerint a részben zsidó származású 39 éves Jakab megválasztása bizonyítja a változást. A cikkben Jakab bírálta Orbánt a Soros elleni akciók miatt, mondván, hogy a milliárdos oligarchának minden joga megvan úgy költeni a pénzét az országban, ahogy neki tetszik.

Ha nem tetszik valami, amit Soros csinál, akkor nem az a megoldás, hogy megtiltjuk ezeket a dolgokat, hanem hogy kínáljunk jobb alternatívákat

– mondta. Ezzel tulajdonképpen elismeri, hogy egy választói felhatalmazás nélküli milliárdos manipulátor lényegében bármelyik ország közügyeibe beleárthatja magát felelősség és következmények nélkül.

Jakab emellett dicsérte az újonnan megválasztott liberális főpolgármestert, Karácsony Gergelyt is, mondván, hivatali ideje első hónapjai alapján senki sem tudott volna nála jobb munkát végezni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére