Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszüntették Novák Elõd választókerületi elnökségét, hétfõtõl bevonul

Vincze Viktor Attila

2016.11.07. 19:28

Novák Elõd a Facebook oldalán jelentette be az utolsó fontos, Jobbikon belüli pozíciójából, a XI. kerület választókerületi elnökségrõl való visszahívását. Novák Elõd ezzel együtt azt is bejelentette, hogy hétfõtõl a katonai pályán folytatja, miután a Honvédség a napokban õrmesterré léptette elõ.

Úgy látszik hiába való volt a cuki ATV-s szereplése Novák Elődnek és Dúró Dórának. Vona Gáborék kérlelhetetlenül mindenhonnan eltávolítják a Jobbik egyik radikális szárnyához tartozó politikust.

Egy balliberális portálnak adott Vona-interjúból kellett megtudnom nyáron, hogy 2018-ban képviselőjelölt sem lehetek, majd őszre megszületett a hivatalos elnökségi döntés is, amit még nem jelentett be senki: vége a XI. kerületi választókerületi elnöki megbízásomnak"

– írja a Jobbik volt elnökségi tagja, akinek a további fogalmazása arra utal, hogy Novák Előd, a Jobbik vezetése által az utóbbi időben vele kapcsolatban meghozott döntések ellenére sem számított ilyen eljárásra:

Újabb pofont kaptam tehát, jóval azután, hogy Vona Gábor a mandátumomról való lemondásomkor azt nyilatkozta, azzal lezárultak a személyi kérdések - ja, mégsem..."

A választókerületi elnöki megbízatás elvesztésének bejelentése mellett Novák Előd azt is közölte közösségi oldalán, hogy a nemrég befejezett önkéntes műveleti tartalékos kiképzésének folytatásaként 5 éves szerződést vállalt a Magyar Honvédségnél, immár nem közkatonaként, hanem őrmesteri rendfokozatban.

Amikor egy ajtó bezáródott a Jobbikban, kinyílt egy másik a Honvédségben, melyre szintén mint a haza szolgálatának lehetőségére tekintek. Ez alapján vonulok be most hétfőn reggel a szolnoki különleges rendeltetésű ezredhez előbb határvédelmi kiképzésre, majd a határra tényleges szolgálatra"

– írja Novák Előd a katonai szolgálat vállalása kapcsán, amelynek hangvételéből arra lehet következtetni, hogy komoly benne a szándék a hivatásos katonai pályafutásra.


Novák Előd Facebook üzenetéből minden eddigi, visszafogott nyilatkozatához képest jóval erőteljesebben kiolvasható az erős, személyes csalódottság:

Volner János pedig hiába nevezett engem "egy két lábon járó ötletgyárnak", azt is nyilatkozva konstruktívan a szavazóknak, hogy számít a munkámra ezután is, nem sokkal később mégis töröltek a Kreatív Stáb levelezőcsoportjából is (nemhogy indokolás nélkül, de még csak nem is értesítettek róla, pedig korábban a stáb vezetője voltam). Kívánom, hogy a remélt kormányra kerülés után azért ne így működjenek a dolgok, hogy az embereknek a választás után jön a fekete leves, ahogy esetemben történt (hiszen a tisztújításig nem volt szó a visszahívásomról sem, s utána is egy hetekkel korábbi alelnökjelölti programomra hivatkozva szólított fel Vona Gábor - illetve javaslatára az új elnökség - mandátumom visszaadására, holott korrektebb lett volna ezt a tervét programbeszédében, megválasztása előtt közölni)".

Nem kívántam minden újabb kis szankcióról beszámolni eddig, de szükségesnek éreztem összefoglalni most, mik az eddig nem közölt fejlemények. Remélem, ezek után végre tényleg lezártnak tekinthetem a velem kapcsolatos személyi kérdéseket, de ha esetleg újabb szankciók érnek, úgy érzem korrektnek, hogy arról is beszámoljak. Egyelőre folytathatom azonban a Jobbik Népesedéspolitikai Munkacsoportjának vezetését, és a Népesedési Kerekasztal jobbikos delegáltja is maradok, amit köszönök a Jobbik elnökségének, mert tettvágyam, energiám van bőven, s továbbra is a Jobbikot tartom a legjobb választásnak, erre buzdítok másokat is"

– fejezi be Facebook bejegyzését Novák Előd. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére