Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszûnik a Metropol

Horváth József György

2016.06.13. 17:02

A 24.hu információi szerint, hétfő délután jelentették be a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó ingyenes napilap munkatársainak, hogy kedden jelenik meg az utolsó lapszám. A portál állítása szerint a Metropol kiadó vezetője is megerősítette ezt az információt.

Hivatal Péter, az MTG Metro Gratis Kft. vezérigazgatója elmondta: végelszámolással szűnik meg a társaság, így a továbbiaktól a végelszámoló nyilatkozik majd.

A Megapolis Media Zrt. öt évvel ezelőtt vásárolta meg a magyarországi Metropol újságot kiadó céget. Az 1998. szeptember 7-e óta, folyamatos terjeszkedéssel Budapesten és számos vidéki városban megjelenő Metro újság nevét 2008-ban megváltoztatták Metropolra. A Magyar Terejesztés-ellenőrző Szövetség (Matesz) adatai szerint az idei első negyedévben 313 és félezer példányban terjesztették a Metropolt.

A hvg.hu szerint tavaly ősszel Fonyó Károly, a Metropol Media Zrt. vezérigazgatója ősszel még azt ígérte, a 18-as választásokig kitartanak. A legújabb fejlemények szerint a tulajdonos mégsem tesz bele több pénzt az ingyenes napilapba.


Korábban erről írtunk:

GFG a három nyolcason: Simicska menekül

Repülőzuhanásban Simicska médiabirodalma

Mi lesz Simicska milliárdjaival?

(24.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére