Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely

MTI - 888.hu

2020.11.16. 15:59

A Fidesz–KDNP fővárosi képviselőcsoportja azt írta, Budapest főpolgármestere spórolna a város üzemeltetésén, azonban az emberek mindennapjait érintő szolgáltatások minősége nem romolhat.

 

A fővárosi Fidesz–KDNP-frakció hétfőn a Facebookon azt írta: a főpolgármester vasárnap az ATV-nek adott interjúban arról beszélt, hogy a spórolást a vezetésen kezdi, és a városüzemeltetésen folytatja,

vagyis jövőre kátyúsak maradnak az utak, és hagyják tönkremenni a víziközmű-hálózatot”.

A koronavírus-járvány gazdasági hatásait mindenki érzi, ezért a halasztható beruházások átütemezéséről lehet gondolkodni, de az emberek mindennapjait érintő szolgáltatásokból nem lehet visszavenni – közölték.

Budapest normális működéséhez a szemétszállítást, a csatornaszolgáltatást és az utak állapotát a jelenlegi színvonalon kell megtartani, sőt fejleszteni kell. Budapestre nem térhet vissza a gazdasági stagnálás, a kátyúk és az eladósodás időszaka – hangsúlyozták a bejegyzésben.

„Azt üdvözöljük, hogy Karácsony Gergely a főváros vezetésén is akar spórolni.

Van hova nyúlnia a főpolgármesternek: öt helyettese van komoly fizetésekkel, több mint 40 tanácsadó segíti a mindennapjait és a Facebook-oldalát is több mint 10 ember szerkeszti”

– írták.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére